style="display:block" data-ad-client="ca-pub-3351737561825634" data-ad-slot="3479678724" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Are you ready to ace Angry Cupid quiz and claim your rewards? Look no further! Our Angry Cupid Quiz Answers will guarantee a perfect score. With a total of 10 questions, this quiz provided by QuizFacts is the perfect opportunity to showcase your knowledge and earn your rewards.

Let’s get started and secure that 100% score!

Angry Cupid Quiz Answers

At GetQuizAnswers, we are committed to providing you with the most accurate and up-to-date answers to help you succeed on your quizzes. If you find any outdated or incorrect answers, let us know in the comment section or contact us and we’ll fix them as soon as possible.

Let’s work together to make sure you ace every quiz!

Q1: Show cupid your true feelings by completing this puzzle. Which piece comes next here?

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Choices:- 

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score) Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score) Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer:

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Q2: Can you tell Cupid what the answer is here? Type your answer below.

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 59

Q3: Watch the video. Then tell us the correct answer.

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 23
  • 19
  • 48
  • 34

Correct Answer: 19

Q4: Unscramble the word and then tell us which answer fits best.

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Love
  • Lips
  • Candy
  • Secret

Correct Answer: Love

Q5: If it takes 9 Cupids to sling 9 love arrows in 9 minutes, how long would it take 50 Cupids to sling 50 love arrows?

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 100 minutes
  • 9 minutes
  • 50 minutes
  • 7 minutes

Correct Answer: 9 minutes

Q6: Which fruit was once known as a “love apple”? Apparently, it was used as an aphrodisiac.

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Pomegranate
  • Tomato
  • Mango
  • Grapefruit

Correct Answer: Tomato

Q7: Solve this math riddle to impress your crush. Which number should replace the question mark?

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 48
  • 411
  • 93
  • 396

Correct Answer: 411

Q8: A secret admirer sent Caroline a love letter using their codename “Vjgqfqtg”. Caroline replied using her codename “Ectqnkpg”. What is the name of Caroline’s secret admirer? Type the name below.

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Theodore

Q9: Can you calm an angry Cupid by solving this math problem?

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 81
  • 8
  • 111
  • 14

Correct Answer: 81

Q10: Watch the video. Then tell us the correct answer.

Angry Cupid Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 18
  • 14
  • 12
  • 10

Correct Answer: 12

More Quizzes: 

1-Minute Fun Quiz Answers (100% Score)

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Leave a Comment