Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Are you ready to ace the Angry Santa quiz and claim your rewards? Look no further! Our Angry Santa Quiz Answers will guarantee a perfect score. With a total of 10 questions, this quiz provided by QuizFacts is the ideal opportunity to showcase your knowledge and earn your rewards.

Let’s get started and secure that 100% score!

Angry Santa Quiz Answers

At GetQuizAnswers, we are committed to providing you with the most accurate and up-to-date answers to help you succeed on your quizzes. If you find any outdated or incorrect answers, let us know in the comment section or contact us and we’ll fix them as soon as possible.

Let’s work together to make sure you ace every quiz!

Q1: Santa’s spirit is low these days. Keep him happy by telling us what exactly is this blurry image of.

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Present
  • Trophy
  • Mask
  • House

Correct Answer: Present

Q1 Alt: Santa’s spirit is low these days. Put this festive image in the correct order to lift his spirit.

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • CADB
  • BCDA
  • ADCB
  • ADBC

Correct Answer: ADBC

Q2: In which country did this traditional Christmas character originate?

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Hungary
  • Austria
  • Ukraine
  • Germany

Correct Answer: Austria

Q3: What is Father Christmas known as in the country seen here?

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Babbo Natale
  • Viejito Pascuero
  • Santa-San
  • Père Noël

Correct Answer: Père Noël

Q4: Math is a bit different at the North Pole. Can you solve this math with Christmas symbols problem?

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • -20
  • -34
  • 38
  • 16

Correct Answer: -34

Q5: Keep Santa happy by watching the video below and then answering the question correctly.

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

QAlt 5: Keep Santa happy by watching the video below and then answering the question correctly.

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q6: What is typically hidden inside of this traditional Christmas dessert?

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • A Marble
  • Hard candy
  • Note from Santa
  • A coin

Correct Answer: A coin

QAlt 6: Where do citizens travel to church on roller skates on Christmas?

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Perth
  • Brasília
  • Caracas
  • Quebec

Correct Answer: Caracas

Q7: Santa is fuming with rage because in Geometry Avenue, all house numbers have been replaced with math problems. Can you calm him down by solving the equation? Type your answer below.

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 112

Q8: Here’s a math problem. Two little reindeer are in a forest. They spot three doves, two foxes, and four bears. How many legs are there in total?

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 32
  • 28
  • 30
  • 38

Correct Answer: 38

Q9: Keep Santa happy by watching the video below and then answering the question correctly. Type your answer below.

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 3

Q10: Last chance to keep Santa from getting angry! Which glass will up with first?

Angry Santa Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 2
  • 1
  • 5
  • 3

Correct Answer: 5

More Quizzes: 

Math with Santa Quiz Answers (100% Score)

Thanksgiving Challenge Quiz Answers

Leave a Reply