Be Quizzed

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Do you want 100% correct Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz will hold a total of 25 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Annalise

Q2: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Fang

Q3: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Daisy

Q4: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Graham

Q5: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Scoot

Q6: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Weber

Q7: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Shari

Q8: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Melba

Q9: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Octavian

Q10: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Claudia

Q11: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Gaston

Q12: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Bruce

Q13: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Rosie

Q14: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Stu

Q15: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Tad

Q16: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Simon

Q17: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Iggly

Q18: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Felicity

Q19: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Gonzo

Q20: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Muffy

Q21: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Rilla

Q22: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Zoe

Q23: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Rowan

Q24: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Opal

Q25: What is the name of this villager?

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Carrie

Also Read: The Winner Takes It All Quiz Answers (100% Score)

Get Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Animal Crossing: New Horizon Villager Challenge quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
layal
layal
1 day ago

I got a 52% ?

error: Right Click is Disabled!
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x