Attack on Titan Series Quiz Answers

Do you want 100% correct Attack on Titan Series Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Attack on Titan Series Quiz will hold a total of 25 questions. Be Quizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Contents show

Q1: What is the name of the island eren and the scout regiment live on?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Paradis

Q2: What is the name of eren jaeger’s mother?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Carla

Q3: Which two of the nine titans attacked wall maria?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Colossal and Armored

Q4: Who is the 13th commander of the scout regiment?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Erwin Smith

Q5: What is Armin’s Last name?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Arlelt

Q6: Which of the Cadets was revealed to be the female titan?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Annie Leonhart

Q7: What color is Misaka’s Scarf?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Red

Q8: Which Military Branch Protects the King?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Military Police Regiment

Q9: What is Levi Ackermann obsessive about?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Cleaning

Q10: What dies ODM Gear stand for?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Omni-Directional Mobility

Q11: What is the ability of founding titan?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Has the ability to control titans with its screams

Q12: Who was the original owner of the colossal titan?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Bertholt Hoover

Q13: Who is the current inheritor of Armored titan?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Reiner Braun

Q14: Who is the current inheritor of the Beast titan?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Zeke Yeager

Q15: Who is Eren’s Japanese voice actor?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Yuki Kaji

Q16: What did Levi find in the false bottom of Eren’s basement desk?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Books

Q17: How did Eren accidentally trigger his titan transformation?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Picking a spoon up

Q18: How did the Attack titan break into war hammer’s crystal shield?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Using Jaw Titan’s Mouth

Q19: How long does someone live for after eating a person controlling one of the 9 titans?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: 13 Years

Q20: What was the last gift that Kenny Ackermann gave to Levi?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: A Titan Injection

Q21: What color were the signal flares that the scout regiment used to warn of approaching titans?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Red & Black

Q22: The two characters who used to hang out with Levi are Furlan church and who else?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Isabel Magnolia

Q23: The Battle of Shiganshina district took place in what year?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: 850

Q24: In Eldian mythology, who granted Ymir fritz the power of the titans?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: The Devils of all Earth

Q25: What relation is Kenny the Ripper to Levi Ackerman?

Attack on Titan Series Quiz Answers

Correct Answer: Uncle

Also Read: Remember the Company Quiz Answers

Get Attack on Titan Series Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Attack on Titan Series quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Attack on Titan Series Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Attack on Titan Series Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Attack on Titan Series quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Leave a Reply