Binance BENQI Quiz Answers – Earn $BENQI Tokens

Are you looking for Binance BENQI Quiz Answers? This is the right place for you if that’s the case. It is necessary for you to answer all 10 questions correctly in order to receive your reward. You may not be rewarded even if you answer incorrectly one time.

Note: Your account must be KYC-Verified in order to take part in the Binance BENQI quiz and receive free crypto.

Binance BENQI Quiz: How to Participate?

  1. Create or log in to your Binance Account.
  2. Your account must be KYC-Verified otherwise you will not be able to take part in the quiz.
  3. Visit Binance Academy’s Learn and Earn page here.
  4. Select the Binance BENQI course and click Start Course.
  5. Answer the quiz questions correctly.
  6. Winners are selected on the basis of First come, First served!

Note: The Binance BENQI quiz will take place on 19th Oct 2022.

Binance BENQI Quiz Answers

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Question 1: Which of the following is part of BENQI’s suite of protocols?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: All are correct

Question 2: Which blockchain is BENQI deployed on?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: Avalanche

Question 3: What is the purpose of the QI token?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: All are correct

Question 4: Which asset does BENQI Liquid Staking support?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: AVAX

Question 5: Which of the following assets are listed on BENQI Liquidity Market?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: All are correct

Question 6: Users can seamlessly stake on BENQI Liquid Staking to both secure the network it’s on while having the freedom to use that capital within DeFi.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: True

Question 7: Which yield-bearing asset do users receive from BENQI Liquid Staking?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: sAVAX

Question 8: Are there any minimum requirements for staking on BENQI Liquid Staking?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: No

Question 9: What is the purpose of veQI?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: Voting power for validators to receive additional staking delegations

Question 10: Which of the following protocols is BENQI’s liquid staking asset integrated with?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Answer: All are correct

Binance BENQI Quiz Answers in Video

Alternatively, you can watch the YouTube video below with the same quiz answers if you don’t like reading an article.

More Binance Quizzes: 

Binance ANKR Quiz Answers

Binance SKALE Quiz Answers

Leave a Reply