Binance DOGECoin Quiz Answers [100% Score]

Are you looking for Binance DOGECoin Quiz Answers? This is the right place for you if that’s the case. It is necessary for you to answer all 10 questions correctly in order to receive your reward. You may not be rewarded even if you answer incorrectly one time.

Note: Your account must be KYC-Verified in order to take part in the Binance DOGECoin quiz and receive free crypto.

Binance DOGECoin Quiz: How to Participate?

  1. Create or log in to your Binance Account.
  2. Your account must be KYC-Verified otherwise you will not be able to take part in the quiz.
  3. Visit Binance Academy’s Learn and Earn page here.
  4. Select the Binance DOGECoin course and click Start Course.
  5. Answer the quiz questions correctly.
  6. Winners are selected on the basis of First come, First served!

Note: The Binance DOGECoin quiz will take place on 2nd Nov 2022.

Binance DOGECoin Quiz Answers

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Question 1: Dogecoin is created by programmers Billy Markus and Jackson Palmer.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: True

Question 2: Dogecoin can be used to ___.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: All are correct

Question 3: Dogecoin is an open-source cryptocurrency stemming from a fork of ___.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: Litecoin

Question 4: Which of the following is true?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: Dogecoin has no supply limit

Question 5: Dogecoin is mined using Proof-of-Stake.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: False

Question 6: The Dogecoin community raised over $30,000 worth of DOGE for the Jamaican bobsled team to attend the Sochi Winter Olympics in __.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: 2014

Question 7: The Dogecoin community has earned a reputation for ___.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: Charitable contributions

Question 8: Dogecoin is used as a tipping system on Reddit to reward content creators.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: True

Question 9: Dogecoin is based on a meme?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: True

Question 10: Many Dogecoin enthusiasts see the removal of the supply limit as a good choice because it ___.

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: Encourages the spending of the coin and stops early adopters from profiting disproportionately

Binance DOGECoin Quiz Answers in Video

Alternatively, you can watch the YouTube video below with the same quiz answers if you don’t like reading an article.

More Binance Quizzes: 

Binance Crypto WODL Today Quiz Answers

Binance Lido Quiz Answers – Earn LDO Tokens

Leave a Reply