Binance Hooked Protocol (HOOK) Quiz Answers

Binance, a leading crypto platform, is known for providing its users with exciting and educational opportunities to learn about the crypto industry.

From time to time, the platform offers various crypto-related courses and activities, each with its own set of rewards.

These courses and activities not only help users expand their knowledge of the crypto world, but also provide a chance to earn some sweet rewards in the form of crypto tokens.

Binance has just announced a new quiz event containing Solana (SOL), HOOK, and HFT which started on the 30th of January.

You can find more Binance Quizzes here.

Digital Assets Principal Reward Duration Standard Annualized Interest Rate
SOL 0.05 SOL 150 Days 10%
HOOK 0.6 HOOK 150 Days 10%
HFT 2 HFT 150 Days 10%

In this article, we’ll be focusing on the Binance Hooked Protocol (SOL) quiz, but you can easily access information about Solana and HFT by clicking on the respective coin names.

What is Hooked Protocol?

Hooked Protocol is a platform that aims to increase the adoption of web3 technology by incentivizing individuals to learn about it through its educational platform.

The platform’s goal is to make web3 more accessible and user-friendly by providing innovative learning products, a social referral system, and onboarding solutions for businesses.

Binance Hooked Protocol Quiz Answers

All you have to do is answer 10 simple questions related to the crypto and wait for the event to end. Once the event ends, all eligible users will receive their free rewards.

The duration of the Binance Hooked Protocol quiz event is 150 days.

You can access the Binance Hooked Protocol Quiz on the Binance Learn & Earn page.

Please note that the rewards from this event are only available to users who have not previously subscribed to Simple Earn Locked Products.

These rewards come in the form of staked tokens, where Binance will delegate a specific amount of tokens to a staking pool.

At GetQuizAnswers, we are committed to providing you with the most accurate and up-to-date answers to help you succeed on your quizzes. If you find any outdated or incorrect answers, let us know in the comment section or contact us and we’ll fix them as soon as possible.

Q 1. What is Hooked Protocol?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: Web3 Gamified Social Learning Platform

Q 2. What is the first pilot app of Hooked Protocol?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: Wild Cash

Q 3.What is the latest number of monthly active users of Wild Cash?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: Over 3 Million

Q 4. What network did Hooked Protocol first launch on?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: BNB Chain

Q 5. How many Hook will be in the circulating supply upon listing?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: 10% of  total supply

Q 6. How does the Hooked token structure work?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: There is an only utility token uHGT

Q 7. Which one of the following is the HOOK token function?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: All are correct

Q 8. Hooked Protocol is building the on-ramp layer for massive Web3 adoption, providing tailored Learn & Earn products and onboarding infrastructures for users & businesses to enter the new world of web3. True or false?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: True

Q 9. Who are the target users to that Hooked Protocol will provide services to fulfill the mission?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: All are correct

Q 10. What are the highlights of the Hooked Protocol achieved so far?

Correct Quiz Answer Arrow Point   Correct Answer: All are correct

Binance Hooked Protocol Quiz Answers in Video

If you prefer a visual format over reading an article, you can also check out the YouTube video below, which provides the same quiz answers in a video format.

More Binance Quizzes: 

Binance Solana (SOL) Quiz Answers – Learn & Earn Crypto

Binance Lido Quiz Answers – Earn LDO Tokens

Leave a Reply