Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Do you want 100% correct Catch the Creepy Bunny Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Catch the Creepy Bunny Quiz will hold a total of 25 questions. VideoFacts offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Note: Our team regularly updates Catch the Creepy Bunny quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Contents show

Q1: Let’s go catch that little Easter creeper! Can you put this image in the correct order?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • ABC
  • CBA
  • BAC
  • CAB

Correct Answer: CBA

Q2: The creepy bunny loves playing games. Can you catch the creepy bunny off-guard by correctly answering this question? Which Easter egg comes next in the sequence?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q3: We’ve tracked the Halloweeny hare-ball to this haunted mansion. Grab the magical Easter broom before the bunny does. In which quadrant will you find it?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q3 Alt: We’ve tracked the Halloweeny hare-ball to this haunted mansion. Grab the magical Easter Skull before the bunny does. In which quadrant will you find it?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q3 Alt: We’ve tracked the Halloweeny hare-ball to this haunted mansion. Grab the magical Easter Lady Bug before the bunny does. In which quadrant will you find it?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q4: You’ve lost his trail. Get back on track by solving this puzzle. Which character is missing?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q5: You’ve come across the creepy bunny’s sidekick – zombie chicken. Solve this problem to escape!

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 67

Q6: As a full moon ascends, you track the creepy bunny to a ghostly cemetery. Can you find him?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: It can be A, C, or D. Check the places circled in the above picture.

Q7: Zombie chicken rises again. Which silhouette matches the original image?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q8: Escape the zombie chicken by giving it what it wants. Which entrance should it start at to reach the brains?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q9: Which piece completes the spooky Easter picture?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer:

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Q9 Alt: Which piece completes the spooky Easter picture?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer:

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Q9 Alt 2: Which piece completes the spooky Easter picture?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer:

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Q9 Alt 3: Which piece completes the spooky Easter picture?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer:

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Q10: The creepy bunny has turned the tables and set an explosive trap. Quick! Defuse it by selecting the odd egg out!

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q11: You’re getting closer! Which silhouette matches?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

It can be different, so, look for differences.

Q12: Solve this math problem to cure this fellow adventurer from a zombie chicken bite. Type your answer below.

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 4

Q13: Move past this masked creature by sending it on the right path to salvation. Which line will lead it to the basket of eggs?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q14: See if you’re still on the right track by selecting the correct piece that fits.

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer:

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Q15: Put this image in order to get a tip from the cat and owl.

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: CBAD

Q16: Get some help from a fellow bunny catcher by solving this math problem.

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 73.5

Q17: It’s the creepy bunny’s Easter party. Sneak into his party by dressing like the creature who hasn’t arrived yet. Which creature will you be dressing as?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer:

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Q18: Can you solve this tricky math problem?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 36

Q18 Alt: Can you solve this tricky math problem?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 39

Q18 Alt: Can you solve this tricky math problem?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 28

Q19: You get a tip that the creepy bunny is staying in Frank’s house. Frank is throwing another Easter party at his house, but you don’t know exactly which house it is! You know that Michael does not live directly next to Freddy. Freddy and Pennywise are direct neighbors, and Michael lives further to the left of Freddy. Which one is Frank’s house?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q20: Zombie chicken is climbing up a mountain to get to his creepy chicken coop – a journey of 100 km. Each day he climbs up 2 km. At night he rests where he last stopped before sunset. While asleep, he slides 1 km down the steep mountain. How many days does it take him to reach his coop?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 99 Days

Q20 Alt: Zombie chicken is climbing up a mountain to get to his creepy chicken coop – a journey of 99 km. Each day he climbs up 2 km. At night he rests where he last stopped before sunset. While asleep, he slides 1 km down the steep mountain. How many days does it take him to reach his coop?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 98 Days

Q20 Alt 2: Zombie chicken is climbing up a mountain to get to his creepy chicken coop – a journey of 55 km. Each day he climbs up 2 km. At night he rests where he last stopped before sunset. While asleep, he slides 1 km down the steep mountain. How many days does it take him to reach his coop?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 54 Days

Q21: There are two evil twin bunnies that love to lie. The first evil bunny lies on three different days; Monday, Tuesday, and Wednesday and speaks the truth the rest of the week. Its evil twin lies on Thursdays, Fridays, and Saturdays; tells the truth the rest of the week. The first evil bunny says, “Yesterday I was lying.” The other twin says, “So was I.” What day is it?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • Sunday
  • Saturday
  • Friday
  • Thursday

Correct Answer: Thursday 

Q22: If five creepy bunnies eat five rotten carrots in five minutes, how many minutes will it take 100 creepy bunnies to eat 100 rotten carrots?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 5

Q22 Alt: If three creepy bunnies eat three rotten carrots in three minutes, how many minutes will it take 100 creepy bunnies to eat 100 rotten carrots?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 3

Q22 Alt 2: If seven creepy bunnies eat seven rotten carrots in seven minutes, how many minutes will it take 100 creepy bunnies to eat 100 rotten carrots?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: 7

Q23: Three bags contain two eggs each. Bag A has two pink eggs, Bag B has two blue eggs, and Bag C has one pink and one blue egg. Selecting a random bag, you take out one egg – it is pink. What is the probability that the remaining egg from that same bag is also pink?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • 2 out of 3
  • 5 out of 6
  • 1 out of 2
  • 1 out of 3

Correct Answer: 2 out of 3

Q24: A mischievous bunny plays a trick on your Easter Day festivities by replacing three of your bowls of vinegar with cooking oil. But the bunny leaves messages as well. Without smelling or tasting the bowls, which bowl still contains vinegar if only one of the messages is true?

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q25: The creepy bunny wants you to guess the next letter in this series:

Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

Correct Answer: S

Also Read: Fun Donut Quiz Answers

Leave a Reply