Coco’s Adventure Quiz Answers [100% Score]

Do you want 100% correct Coco’s Adventure Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz using our quiz answers and get the reward of a 100% score. Coco’s Adventure Quiz will hold a total of 9 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the quiz questions to get their rewards.

Coco’s Adventure Quiz Answers

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: COCO ALSO FOUND A TREASURE MAP NEAR THE KEY. CAN YOU SPOT THE AREA WHERE THE KEY WILL PROBABLY WORK?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q2: AFTER FIGURING OUT WHERE SHE HAD TO GO, COCO SET OFF ON HER ADVENTURE. SHE CAME TO A WIDE AND RAGING RIVER AND HAD TO FIGURE OUT HOW TO GET ACROSS.

Choices:-

  • Jump the river
  • Swim across the raging river
  • Go back home
  • Use the log and walk across it.

Correct Answer: Use the log and walk across it.

Q3: COCO HAS COME TO A SPLIT IN THE ROAD. SHOULD SHE GO LEFT OR RIGHT DOWN THE PATH?

Choices:-

  • Left
  • Right

Correct Answer: Left

Q4: COCO HAD TO PASS THROUGH A CAVE BUT IT WAS BECOMING HARDER AND HARDER TO SEE ANYTHING. CAN YOU SPOT THE TORCH SO COCO CAN LIGHT THE PATH AHEAD?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q5: COCO FOUND A PATTERN PUZZLE ON THE WALL OF THE CAVE. SHE MUST SOLVE THE PUZZLE TO UNLOCK THE DOOR OUT OF THE CAVE! CAN YOU SPOT THE TREASURE CHEST?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q6: COCO SPOTTED A TOWN AND RAN IN WHEN SHE TRIPPED AND LOST SIGHT OF THE KEY! CAN YOU SPOT WHERE THE KEY LANDED?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q7: COCO WAS FINALLY IN TOWN AND NOW JUST HAD TO SPOT THE TREASURE CHEST THAT THE KEY COULD UNLOCK. CAN YOU HELP HER SPOT THE CHEST?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q8: COCO FOUND FOUR DIFFERENT CHESTS BUT THE KEY COULD ONLY UNLOCK ONE. WHICH LOCK IS THE CORRECT ONE?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q9: COCO FINALLY FOUND THE TREASURE! THERE WAS A NOTE INSIDE SAYING THAT THERE WAS ONE COIN IN THE CHEST THAT WAS WORTH MORE THAN THE OTHERS. CAN YOU SPOT THE DIFFERENT COINS?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Learn More: House of the Dragon Quiz Answers [100% Score]

Coco’s Adventure

There are great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct quiz answers. Swagbucks, InboxDollars, and Grab points are some sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answer all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Coco’s Adventure quiz assesses your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% accurate answers to all your quiz questions. Just use our quiz answers and you won’t be disappointed.

Leave a Reply