Coffee Chaos Quiz Answers [100% Score]

Do you want 100% correct Coffee Chaos Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz using our quiz answers and get the reward of a 100% score. Coffee Chaos Quiz will hold a total of 10 questions.

Contents show

Coffee Chaos Quiz Answers

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: Stevie the Sloth is fast asleep, but he’s running late for his own jungle birthday party! Your job is to get him there, which will require COFFEE. Choose the strongest brew for Stevie’s first cup.

Choices:-

  • A latte
  • A frappuccino
  • An espresso
  • A cappuccino

Correct Answer: An espresso

Q2: OK, Stevie’s alive… just! But he quickly needs another cup if he’ll ever reach the party. Which of these vines will lead him there?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q3: Stevie’s heading to the party but he’s flagging! Can you SPOT in which square the cup of coffee is hiding?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q4: Stevie’s racing (slowly) through the jungle but he needs his next coffee fix. Can you help him figure out this pattern to get his next cup?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q5: Uh oh! Stevie’s bumped straight into Decaf Donkey. Can you see where this naughty donkey has hidden Stevie’s thermos flask?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q6: Phew, Stevie’s got away, but now he’s seeing double. If he’s ever to make it to his birthday party on time, you’ll have to help him spot the difference between these four squares. In which square is the difference?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q7: These coffees are really going to Stevie’s head! Now he’s seeing coffee and cake wherever he goes. Quick, help him spot the difference here so he can get to his party on time!

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q8: Stevie’s getting close to his jungle treehouse party, but the poor guy is overheating! Can you find the frappuccino hidden in the trees to cool him down?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q9: SO VERY CLOSE! Stevie and his sloth friends have made it to the bottom of the tree, but they need one more coffee to get to the top and to his party. Who will get it first?

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q10: Hooray! Our pal Stevie made it to his own birthday party thanks to the gift of coffee. But can you work out his age? He’s ¼ of ½ of ⅕ of 100 years old. The answer is______.

Choices:-

  • 80 Years Old
  • 20 Years Old
  • 2.5 Years Old
  • 10 Years Old

Correct Answer: 10 Years Old

Learn More: Guess the Pop Song Quiz Answers [100% Score]

Coffee Chaos

There are great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct quiz answers. Swagbucks, InboxDollars, and Grab points are some sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answer all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Coffee Chaos quiz assesses your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% accurate answers to all your quiz questions. Just use our quiz answers and you won’t be disappointed.

Leave a Reply