Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Do you want 100% correct Halloween Hunt Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz using our quiz answers and get the reward of a 100% score. Halloween Hunt Quiz will hold a total of 20 questions. VideoFacts offers this quiz where players attempt to solve the quiz questions to get their rewards.

Contents show

Halloween Hunt Quiz Answers

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: Let the hunt begin! Ghosts are spooky tricksters. Can you spot which one of these specters is different?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q2: Hidden in this image is a ghost! Which quadrant is it in?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q3: Some things go bump in the night.. and some things slowly creep around. Can you find the sneaky spider in this room?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
    D

Correct Answer: D

Q4: Can you locate where the werewolf is hiding in the forest?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q5: This ghoulish party has just started! Click on the creepy creature below that has yet to arrive.

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer:

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Q6: Can you spot the spooky scarecrow?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q7: Some trickster removed a piece from the image. Which piece completes the vandalized picture?
Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer:

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Q7 Alt: Some trickster removed a piece from the image. Which piece completes the vandalized picture?

Correct Answer:

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Q7 Alt 2: Some trickster removed a piece from the image. Which piece completes the vandalized picture?

Correct Answer:

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Q8: How about trick-AND-treat? Which of these pumpkins is the odd one out?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q9: Which of these silhouettes matches the original mummy?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q10: Double, double, toil and trouble, fire burn and cauldron bubble! How many witches can you find in this image?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 4
  • 3
  • 1
  • 2

Correct Answer: 2

Q11: Which route will take you to the bag of candy at the end of the maze?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q12: Can you choose the silhouette that matches the wicked witch?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q13: Can you put this eerie image in the correct order?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: DCBA

Q14: Can you solve this spooky math problem?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 32
  • 56
  • 44
  • 18

Correct Answer: 32

Q14 Alt: Can you solve this spooky math problem?

57

37

27

Correct Answer: 28

Q14 Alt 2: Can you solve this spooky math problem?

12

16

21

Correct Answer: 47

Q14 Alt 3: Can you solve this spooky math problem?

45

29

19

Correct Answer: 36

Q14 Alt 4: Can you solve this spooky math problem?

33

25

14

Correct Answer: 39

Q14 Alt 5: Can you solve this spooky math problem?

63

27

37

83

Correct Answer: 90

Q15: Can you put this image in the correct order?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Correct Answer: BCDA

Q16: What’s the answer to this tricky problem?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 36
  • 88
  • 52
  • 72

Correct Answer: 88

Q17: Find the slippery, slithery snake! Where is it hiding?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q18: Can you tell us which letter will lead you to the bag of candy?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q19: What percentage of the pumpkins have no faces carved in them?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 10%
  • 15%
  • 20%
  • 25%

Correct Answer: 20%

Q20: Two children have several candy bars. After eating 20 bars between them, they are left with five fewer than they ate. How many candy bars did they have to begin with?

Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

Choices:-

  • 40
  • 35
  • 45
  • 30

Correct Answer: 35

Learn More: Can You Survive A Zombie Attack Quiz Answers [100% Score]

Halloween Hunt Quiz

There are great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct quiz answers. Swagbucks, InboxDollars, and Grab points are some sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answer all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Halloween Hunt quiz assesses your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% accurate answers to all your quiz questions. Just use our quiz answers and you won’t be disappointed.

Leave a Reply