Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Are you ready to ace Hot or Not? quiz and claim your rewards? Look no further! Our Hot or Not? Quiz Answers will guarantee a perfect score. With a total of 20 questions, this quiz provided by VideoQuizStar is the perfect opportunity to showcase your knowledge and earn your rewards.

Let’s get started and secure that 100% score!

Contents show

Hot or Not? Quiz Answers

At GetQuizAnswers, we are committed to providing you with the most accurate and up-to-date answers to help you succeed on your quizzes. If you find any outdated or incorrect answers, let us know in the comment section or contact us and we’ll fix them as soon as possible.

Let’s work together to make sure you ace every quiz!

Q1. In 2009, this music artist interrupted Rihanna’s acceptance speech at the VMA’s to praise the video made by Beyoncé.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Not
  • Hot
  • Was Gwen Stefani’s speech, not Rihanna’s

Correct Answer: Not

Q2. Ariana Grande and Pete Davidson got engaged in 2018 before splitting up 5 months later.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Not
  • Engagement was in 2019
  • Hot

Correct Answer: Hot

Q3. These two celebrities had a reality show in the 2000’s called The Simple Life which catapulted their stardom.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Get real, they were never friends
  • Hot
  • Not

Correct Answer: Hot

Q4. The 90’s star from Baywatch, David Hasselhoff, is also an accomplished painter.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • He’s a singer, not a painter
  • Not
  • Hot

Correct Answer: He’s a singer, not a painter

Q5. Kim Kardashian and Kanye West started dating after Kristen Stewart and Robert Pattinson.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Hot
  • Stewart and Pattinson never officially dated
  • Not

Correct Answer: Hot

Q6. Despite being a beast at basketball, this legendary NBA player has a reputation for being a real sweetheart on and off the court.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Hot
  • Not
  • His success is due only to his shoes

Correct Answer: Not

Q7. These two celebs reconnected romantically in 2021 after their engagement ended in 2004.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Not
  • It was in 2020, not 2021
  • Hot

Correct Answer: Hot

Q8. Simone Biles shocked the sporting world when she pulled out of the 2021 Olympics to take care of her mental health.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • It was the 2022 Olympics
  • Hot
  • Not

Correct Answer: Hot

Q9. In 2015, Iggy Azalea and Nicki Minaj had a very public feud while attending the MTV VMA’s.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Not
  • Hot
  • It was Miley Cyrus, not Iggy Azalea

Correct Answer: It was Miley Cyrus, not Iggy Azalea

Q10. At the 2022 Met Gala, Beyoncé wore the same dress Marilyn Monroe wore when she sang to John F. Kennedy.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Not
  • Hot
  • It was Britney Spears, not Kim

Correct Answer: Not

Q11. This pop star allegedly once licked the frosting off unpurchased powder donuts in a Georgia donut shop.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • It was in California
  • Hot
  • Not

Correct Answer: It was in California

Q12. This electronic music duo is making history by collaborating with 55 artists on an album that has yet to be released.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Hot
  • It was Jay-Z, not Daft Punk
  • Not

Correct Answer: Not

Q13. The #FreeBritney movement supported pop star Britney Spears in winning a dramatic legal battle against her mother in 2021.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Hot
  • Not
  • It was against her father, not mother

Correct Answer: It was against her father, not mother

Q14. This fabulous pop star got inspiration for her stage name during a trip to Mexico.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Hot
  • Not
  • It’s her birthname, not a stage name

Correct Answer: It’s her birthname, not a stage name

Q15. Billie Eilish became the target of Travis Scott on Twitter after she helped a fan receive medical attention during her show.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • It was Kanye, not Travis Scott
  • Hot
  • Not

Correct Answer: It was Kanye, not Travis Scott

Q16. Justin Timberlake made heartthrob history by winning the Teen Choice Hottie award three times!

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Hot
  • Three times is too high
  • Not

Correct Answer: Hot

Q17. Kelly Osbourne has hosted the MTV Video Music Awards twice – in back-to-back years.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Not
  • It was three times, not two
  • Hot

Correct Answer: Not

Q18. John Krasinski and Emily Blunt met by chance when Krasinski stumbled upon the set of The Edge of Tomorrow.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Hot
  • Not
  • It was A Quiet Place, not The Edge of Tomorrow

Correct Answer: Not

Q19. Genre lines were blurred in 2022 when Lana Del Ray teamed up with this legendary rock band.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Not
  • It was Ariana Grande, not Lana Del Ray
  • Hot

Correct Answer: It was Ariana Grande, not Lana Del Ray

Q20. It was Irina Shayk and Bradley Cooper making headlines in 2019 after the couple decided to go their separate ways.

Hot or Not? Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Those two stopped dating in 2021
  • Not
  • Hot

Correct Answer: Hot

More Quizzes:

Spot the Difference Quiz Answers (100% Score)

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Leave a Reply