House of the Dragon Quiz Answers [100% Score]

Do you want 100% correct House of the Dragon Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz using our quiz answers and get the reward of a 100% score. House of the Dragon Quiz will hold a total of 25 questions. QuizFactory offers this quiz where players attempt to solve the quiz questions to get their rewards.

House of the Dragon Quiz Answers

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: Which house of the dragon character is this?

Viserys Targaryen

Correct Answer: Viserys Targaryen

Q2: Who is this character?

Otto Hightower

Correct Answer: Otto Hightower

Q3: Which house of the dragon character is this?

Daemon Targaryen

Correct Answer: Daemon Targaryen

Q4: Who is this character?

Ser Criston Cole

Correct Answer: Ser Criston Cole

Q5: Which house of the dragon character is this?

Rhaenyra Targaryen

Correct Answer: Rhaenyra Targaryen

Q6: Which house of the dragon character is this?

Corlys Velaryon

Correct Answer: Corlys Velaryon

Q7: Who is this character?

Alicent Hightower

Correct Answer: Alicent Hightower

Q8: Which house of the dragon character is this?

Craghas Drahar

Correct Answer: Craghas Drahar

Q9: Who is this character?

Lord Lyonel Strong

Correct Answer: Lord Lyonel Strong

Q10: Who is this character?

Grand Maester Mellos

Correct Answer: Grand Maester Mellos

Q11: Which house of the dragon character is this?

Rhaenys Targaryen

Correct Answer: Rhaenys Targaryen

Q12: Who is this character?

Lord Lyman Beesbury

Correct Answer: Lord Lyman Beesbury

Q13: Who is this character?

Jason Lannister

Correct Answer: Jason Lannister 

Q14: Which house of the dragon character is this?

Tyland Lannister

Correct Answer: Tyland Lannister

Q15: Which house of the dragon character is this?

Mysaria

Correct Answer: Mysaria

Q16: Which house of the dragon character is this?

Harwin Strong

Correct Answer: Harwin Strong

Q17: Who is this character?

Herrold Westerling

Correct Answer: Herrold Westerling

Q18: Which house of the dragon character is this?

Rhaenyra Targaryen

Correct Answer: Rhaenyra Targaryen

Q19: Who is this character?

Alicent Hightower

Correct Answer: Alicent Hightower

Q20: Who is this character?

Laenor Velaryon

Correct Answer: Laenor Velaryon

Q21: Who is this character?

Hobert Hightower

Correct Answer: Hobert Hightower

Q22: Which house of the dragon character is this?

Leana Velaryon

Correct Answer: Leana Velaryon

Q23: Which house of the dragon character is this?

Jaehaerys Targaryen

Correct Answer: Jaehaerys Targaryen

Q24: Who is this character?

Vaemond Velaryon

Correct Answer: Vaemond Velaryon

Q25: Which house of the dragon character is this?

Larys Strong

Correct Answer: Larys Strong

Learn More: Test Your Food Knowledge Quiz Answers (100% Score)

House of the Dragon

There are great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct quiz answers. Swagbucks, InboxDollars, and Grab points are some sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answer all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The House of the Dragon quiz assesses your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% accurate answers to all your quiz questions. Just use our quiz answers and you won’t be disappointed.

Leave a Reply