How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Do you want 100% correct How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz will hold a total of 25 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Contents show

Q1: What is the percentage chance that a goat spawns as a baby goat?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 5%

Q2: What color fur do rabbits have in the desert?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Gold

Q3: Glow squid suffocate when out of water, dying after how many seconds?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 15

Q4: Naturally generated bee nests generate how with how many bees in them?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 3

Q5: Creepers chase any player within a ___ block radius.

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 16

Q6: Mules do not spawn naturally, but they can spawn through cross-breeding a horse with a _____?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Donkey

Q7: Which of these is not a reason a parrot will dismount a player?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Player walks under a tree

Q8: What percentage of Llamas spawns as babies?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 10%

Q9: Which of these is not a panda personality?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Charming

Q10: Which of these mobs does not attack baby turtles?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Sheep

Q11: How long can a dolphin stay submerged underwater before it begins to drown?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 4 Minutes

Q12: How many health points does a polar bear have?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 30

Q13: What percentage of salmon spawn as small salmon?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 31.5%

Q14: As of 2021, there are how many skins that cats have?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 11

Q15: How many minutes does it take a chicken to grow up?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 20

Q16: How many health points do pillagers have?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 24

Q17: Which of these does not drop from witches?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Black Hat

Q18: Shearing a mooshroom turns it into a cow and drops how many mushrooms corresponding to the type of the mooshroom?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 5

Q19: What is the name of this mob?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Ocelot

Q20: Enderman can be provoked by a player looking them in the eyes from up to how many blocks away?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 64

Q21: What type of mob is a ghast?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Hostile

Q22: How many health points does a strider have?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 20

Q23: What type of mob is a squid?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Passive

Q24: What is the name of this mob?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Ravager

Q25: How many health points does a hoglin have?

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 40

Also Read: Can You Name The MCU Character Quiz Answers (100% Score)

Get How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The How Well Do You Know Minecraft Mobs quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. How Well Do You Know Minecraft Mobs Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the How Well Do You Know Minecraft Mobs quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Leave a Reply