Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Do you want 100% correct Iconic 90s Movies Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Iconic 90s Movies Quiz will hold a total of 35 questions. QuizFactory offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Contents show

Q1: This is hands down one of the greatest films ever made, starring Kate Winslet and Leonardo DiCapprio.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Titanic

Q2: The character of Cher Horowitz in this movie is played by Alicia Silverstone, which is basically a modern version of Emma Woodhouse.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Clueless

Q3: There’s no crying in baseball! said Jimmy Hogan played by Tom Hanks in this sports comedy-drama film.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: A League of Their Own

Q4: Steven Spielberg raised the bar for sci-fi movies really high with this one.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Jurassic Park

Q5: This movie is now a part of Halloween tradition for countless people who grew up watching it.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Hocus Pocus

Q6: This is hands down one of the finest war movies ever made.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Saving Private Ryan

Q7: Created by the master of horror genre Wes Craven, this self-aware horror movie is about a masked serial killer known as Ghostface.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Scream

Q8: This movie obviously had Stephen King written all over it.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Shawshank Redemption

Q9: Can you name this American romantic comedy featuring Lindsay Lohan?

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Parent Trap

Q10: You can’t call yourself a movie buff if you haven’t watched this cult classic.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Big Lehowski 

Q11: I may not be a smart man, but I know what love is. – The popular quote belong to which of these movie?

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Forest Gump

Q12: Quentin Tarantino takes dark humor to an all new level with this masterpiece.

Correct Answer: Pulp Fiction

Q13: I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti – That just sends chills down the spine.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Silence of the Lambs

Q14: This will forever be our favorite holiday classic.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Home Alone

Q15: Name this rom-com starring Richard Jere and Julia Roberts.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Pretty Woman

Q16: The historical drama film depicts a German Businessman, also the member of the Nazi party, trying to save his Jewish employees from the Nazi persecution.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Schindler’s List

Q17: They fall in love while being totally unaware that they are business rivals in which movie?

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: You’ve got mail

Q18: The docudrama is about the third moon landing depicting real events.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Apollo 13 

Q19: Have you watched this classic Robin Williams comedy movie?

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Mrs. Doubtfire

Q20: A must-watched movie among the teens of the time that depicts high school romance. Can you name it?

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 10 Things I Hate About You

Q21: We’ve always believed weren’t alone – That’s the tagline for which sci-fi movie?

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Independence Day 

Q22: Another heart warming, classic com-rom starring Tom Hanks and Meg Ryan.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Sleepless in Seattle

Q23: It is a crime film and it has Robert De Niro in it. It has to be a good one!

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Goodfellas 

Q24: A teen romantic drama with a stellar cast and fun, devious plot.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Cruel Intentions

Q25: Can you name this iconic crime thriller?

Correct Answer: The Fugitive

Q26: An incredibly enjoyable fantasy comedy wherein a self-centered weatherman mysteriously gets caught in a time wrap.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Groundhog day

Q27: This movie is basically a magical board game going wrong; just another fantasy filled Robin Williams movie.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Jumanji

Q28: This went on to become Keanu Reeves’ one of the finest performances. Guess the sci-fi movie.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Matrix

Q29: A Steven Martin starer that’s heart warming and will make you smile and cry.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Father of the Bride

Q30: A very strange yet endearing story of a synthetic man that has huge scissors for hands – We say it is a classic Johnny Depp movie.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Edward Scissorhands

Q31: A movie about a math genius who chooses to work as a janitor at MIT and how a therapist, played by Robin Williams, helps him fight the demons stopping him from becoming.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Good Will Hunting

Q32: Can you name this classic British rom-com?

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Four Weddings and a Funeral

Q33: Set in the 1960s, the movie is about a pop rock band becoming a sensation.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: That thing you Do

Q34: The psychological thriller starring Bruce Willis and little Haley Joel Osment keeps its viewers sitting on the edge until the very end.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Sixth Sense

Q35: A bizarre tale of a divorced dad who accidentally caused Santa to fall off the roof and now has to take his place.

Iconic 90s Movies Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Santa Clause

Also Read: Mario Kart 8 Deluxe Challenge Quiz Answers

Get Iconic 90s Movies Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Iconic 90s Movies quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Iconic 90s Movies Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Iconic 90s Movies Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Iconic 90s Movies quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Leave a Reply