League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Do you want 100% correct League of Legends Champion Challenge Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. League of Legends Champion Challenge Quiz will hold a total of 25 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: What class in Gnar?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Specialist

Q2: Which of these is not one of Kayn’s Abilities?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: The Black Scythe

Q3: What is the name of this champion?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Dr. Mundo

Q4: What is the name of this champion?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Neeko

Q5: What class in Talon?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Assassin

Q6: Which of these is one of Volibear’s abilities?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: The Relentless Storm

Q7: What Class is Yuumi?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Enchanter

Q8: What is the name of this champion?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Graves

Q9: This Champion is known as Ahri, The _ Tailed Fox.

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Nine

Q10: Which of these is not one of Blitzcrank’s abilities?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Rocket Launcher

Q11: This Champion is known as Leblanc, The _

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Deceiver

Q12: How much blue essence does Jhin cost?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: 6300

Q13: What is the name of this champion?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Lillia

Q14: What Class is Morgana?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Catcher

Q15: How much blue essence Camille cost?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: 6300

Q16: This Champion is known as Diana, Scorn of the?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Moon

Q17: Which of these is not an ability of Alistar?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Terror Scream

Q18: This Champion is known as Brand, The burning?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Vengeance

Q19: What is the name of this champion?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Elise

Q20: What Class is Heimerdinger?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Specialist

Q21: How much blue essence does Pantheon cost?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: 3150

Q22: Which of these is an ability of Riven?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Runic Blade

Q23: What is the name of this champion?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Shaco

Q24: The Champion is known as Twitch, The _ Rat.

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Plague

Q25: What Class is Ryze?

League of Legends Champion Challenge Quiz Answers

Correct Answer: Battlemage

Also Read: Attack on Titan Series Quiz Answers

Get League of Legends Champion Challenge Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The League of Legends Champion Challenge quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

League of Legends Champion Challenge Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. League of Legends Champion Challenge Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the League of Legends Champion Challenge quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

3 thoughts on “League of Legends Champion Challenge Quiz Answers”

Leave a Reply