Lolly Crush Quiz Answers

Do you want 100% correct Lolly Crush Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Lolly Crush Quiz will hold a total of 20 questions. VideoQuizStar offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Note: Our team regularly updates Lolly Crush quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Contents show

Q1: Lollipops come in all kinds of flavors. How many identical pairs of lollipops can you see here?

Lolly Crush Quiz Answers

Choices:-

  • One
  • Two
  • Three
  • Four

Correct Answer: Two

Q2: Hope you have a sweet tooth and an eagle-eye. How many round orange and white striped lollipops are in this smorgasbord of confections?

Lolly Crush Quiz Answers

Choices:-

  • One
  • Two
  • Three
  • Four

Correct Answer: Three

Q2 Alt: Hope you have a sweet tooth and an eagle-eye. How many heart shaped candies are in this smorgasbord confections?

Correct Answer: Eleven

Q2 Alt: Hope you have a sweet tooth and an eagle-eye. How many purple candies are in this smorgasbord of confections?

Correct Answer: One

Q3: Time for a little lolly-logic. Which lollipop would come next in the sequence?

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer:

Lolly Crush Quiz Answers

Q4: Let’s try another one. Which lollipop comes next in this sequence?

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer:

Lolly Crush Quiz Answers

Q5: Which piece of candy does not have a silhouette on the shelf?

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer:

Lolly Crush Quiz Answers

Q6: Looks like your lollipop has broken into pieces. Put these pieces in order to make the lollipop whole again by matching the numbers to the letters.

Lolly Crush Quiz Answers

Choices:-

  • A1, B3, C2
  • A2, B1, C3
  • A1, B2, C3
  • A3, B2, C1

Correct Answer: A1, B2, C3

Q7: How many lollipops can you see in this candy wonderland? Type your answer below.

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer: 8

Q8: Try this tasty puzzle. Which figure is identical to the main image on the left?

Lolly Crush Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q9: Some lollipops have extra flavors on them. What percentage of dots are cherry-red on this lollipop? Type your answer below.

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer: 20%

Q9 Alt: Some lollipops have extra flavors on them. What percentage of dots are purple on this lollipop? Type your answer below.

Correct Answer: 50%

Q9 Alt: Some lollipops have extra flavors on them. What percentage of dots are raspberry-blue on this lollipop? Type your answer below.

Correct Answer: 30%

Q10: Have a go at this logic puzzle. Which box of candies comes next?

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer:

Lolly Crush Quiz Answers

Q11: Which box of candies is identical to the main image on the left?

Lolly Crush Quiz Answers

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q12: Three candy jars are placed in a line – red, yellow, green – but not in this particular order. Until recently, the green jar had twice as many candies as yellow. Then you gave away 5 candies from the left-side jar. Then you moved half the remaining candies from the left-side jar, placing them in the red jar. Which color is the left-side jar?

Lolly Crush Quiz Answers

Choices:-

  • Green
  • Red
  • Yellow

Correct Answer: Yellow

Q13: Which is the top view of this lollipop?

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer:

Lolly Crush Quiz Answers

Q14: How about a quick Sudoku? We’ve replaced the numbers with candy icons. This one’s already half filled. Can you tell us which icon does not fit?

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer:

Lolly Crush Quiz Answers

Q15: How about this sweet sweet math problem. Can you work out the value of the bon-bon? Type your answer below.

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer: 4

Q16: Can you solve this brainteaser? Which number should replace the question mark? Type your answer below.

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer: 9

Q17: Which number goes where the question mark is? Type your answer below.

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer: 411

Q18: Look at the grid – the sum of each row and column of symbols is given. Can you work out the value of the bon-bon?

Lolly Crush Quiz Answers

Choices:-

  • 5
  • 1
  • 3
  • 4

Correct Answer: 3

Q18 Alt: Look at the grid – the sum of each row and column of symbols is given. Can you work out the value of the yellow candy?

Correct Answer: 4

Q18 Alt: Look at the grid – the sum of each row and column of symbols is given. Can you work out the value of the blue heart shaped candy is?

Correct Answer: 5

Q19: Which two pieces fit together to make the original image?

Lolly Crush Quiz Answers

Choices:-

  • B and D
  • A and C
  • C and D
  • A and D

Correct Answer: A and C

Q20: Look closely at this mesmerizing candy and you’ll see a pattern emerge. Which colored dot and overlaid compass combination should go where the question mark is? Hint: Begin from the red spot in the inner circle and work clock-wise; then start again at the red dot at the top of outer-ring.

Lolly Crush Quiz Answers

Correct Answer:

Lolly Crush Quiz Answers

Also Read: Winter Adventure Quiz Answers

Leave a Reply