style="display:block" data-ad-client="ca-pub-3351737561825634" data-ad-slot="3479678724" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">

Lucky Chance Quiz Answers

Do you want 100% correct Lucky Chance Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Lucky Chance Quiz will hold a total of 30 questions. VideoQuizStar offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Contents show

Q1. Off we go! Take a look at these clues – what are we referring to here?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Amphibians

Q2. Which famous singer is connected to the clues on the cards?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Michael Jackson

Q3. Where in the world would you find these things?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: United Kingdom

Q4. Which event are these clues referring to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Easter

Q5. Which city is associated with these two clues?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: New York City

Q6. The wheel spins again! Which creatures do these clues point to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Fairies

Q7. The wheel has spun again! For 250 points, can you tell which famous TV show these clues are referring to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Star Trek

Q8. What are these?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Legumes

Q9. Which area of research are these two clues connected to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Anatomy

Q10. Which culture do these items come from?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Italian

Q11. To whom are these clues referring?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Vincent van Gogh

Q12. Which comedian is synonymous with these two shows?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Ricky Gervais

Q13. To what are these two clues referring?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Types of dogs

Q14. Which of these foods contains the highest amount of these two clues?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Milk

Q15. What are these clues?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Medical instruments

Q16. Take the hints! What are they referring to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Cartoon characters

Q17. Let’s put a spin on this: what are these clues referring to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: TV production companies

Q18. Round and round goes the wheel! Which country shares a border with these two clues?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Zambia (if you don’t see the answer option Zambia, the right answer is Mozambique)

Q18-Alt1. Round and round goes the wheel! Which is an official language in both these clues?

Correct Answer: Chewa

Q18-Alt2. Round and round goes the wheel! Which two countries share borders with these two clues?

Correct Answer: Zambia and Mozambique

Q19. Which topic are these two technical terms referring to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Law

Q20. Check these clues! What are they referring to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Particle accelerators

Q21. Let’s mix things up a little: we’re giving you another card – the Wild Card. It could be a real clue or a red herring. Whether you use it or not is up to you. Which natural science are we talking about here? Type in your answer below!

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Astronomy

Q22. Which country would you find these two places in? Type in your answer below!

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: India

Q22-Alt1. What is the currency of the country you would find these two places in? Type in your answer below!

Correct Answer: Indian Rupee

Q22-Alt2. What is the capital of the country you would find these two places in? Type in your answer below!

Correct Answer: New Delhi

Q23. Which language are these expressions from? Enter your answer below!

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Italian

Q23-Alt1. What is the capital city of the country these expressions originate from? Enter your answer below!

Correct Answer: Rome

Q23-Alt2. Which country are these expressions from? Enter your answer below!

Correct Answer: Italy

Q23-Alt3. Which body of water surrounds the country these expressions are from? Enter your answer below!

Correct Answer: Mediterranean sea

Q24. The wheel is taking up speed! Which of these fields of interest did this person not work in?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Biology

Q24-Alt1. The wheel is taking up speed! Which of these fields of interest did this person not work in?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Colour Theory

Q24-Alt2. The wheel is taking up speed! Which of these fields of interest did this person not work in?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Botany

Q25. In which country was the creator of this remarkable sculpture born? Type in your answer below.

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: France

Q25-Alt2 In which year was the creator of this remarkable sculpture born? Type in your answer below.

Correct Answer: 1840

Q25-Alt2 Who was the creator of this remarkable sculpture? Type in your answer below.

Correct Answer: Auguste Rodin

Q26. What is the official language of the country that is home to this regal estate? Enter your answer below.

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Spanish

Q26-Alt1 Which country is home to this regal estate? Enter your answer below.

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Spain

Q26-Alt2 What is the official language of the country that is home to this regal estate? Enter your answer below.

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Czech

Q26-Alt3 Which country is home to this regal estate? Enter your answer below.

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Czech Republic

Q26-Alt4 What is the official language of the country that is home to this regal estate? Enter your answer below.

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: German

Q26-Alt5 Which country is home to this regal estate? Enter your answer below.

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Germany

Q27. What do the clues on the cards refer to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Shakespearean characters

Q28. The wheel spins ever on and on… What are these clues referring to?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Food

Q29. What is the minimum age you must have to become president of the country that is associated with this visual clue? Enter your answer below!

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: 40

Q29-Alt1 How many cities with a population of over one million are there in the country that is associated with this visual clue? Enter your answer below!

Correct Answer: 3

Q29-Alt2 How many federated states make up the country that is associated with this visual clue? Enter your answer below!

Correct Answer: 16

Q29-Alt3 Who is the current head of government of the country that is associated with this visual clue? Enter your answer below!

Correct Answer: Olaf Scholz

Q29-Alt4 What is the name of the highest mountain in the country that is associated with this visual clue? Enter your answer below!

Correct Answer: Zugspitze

Q30. Final question – and a lucky one at that! Several answers could be correct. With any luck, you’ll pick one of them and gain extra points! So, to what do these two clues refer?

Lucky Chance Quiz Answers

Correct Answer: Metis

Also Read: Lucky Wheel Spring Edition Quiz Answers

Leave a Comment