Math Saga Quiz Answers

Do you want 100% correct Math Saga Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Math Saga Quiz will hold a total of 15 questions. Quiz Facts offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Contents show

Q1: Calculus’ first task is to face Polyphemus the cyclops. To avoid being eaten by the giant, Calculus must solve this equation. Can you help him?

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 11

Q2: Pallas Athena tasks Calculus with the completion of the Trojan Horse. One panel still needs to be fixed. Help our hero pick the correct one!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer:

Math Saga Quiz Answers

Q3: Calculus is sent to Circe to gather olives for the gods. Circe and her swine each eat seven olives. How many olives are left for Calculus?

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 5

Q4: The goddesses Hera, Athena, Aphrodite, and Artemis have promised Calculus a golden apple if he can figure out which of them weighs the least. Can you help him?

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer:

Math Saga Quiz Answers

Q5: For the next leg of his journey, Calculus visits Charon’s exchange office to change money. What percentage of his coins are silver?
Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 20%

Q6:  Calculus must now solve the riddle of the Ship of Akolouthos. The vessel is adorned with seven shields, and our hero has to deduce which number belongs on the last one. Help him and type the solution in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 65

Q6 Alt: Calculus must now solve the riddle of the Ship of Akolouthos. The vessel is adorned with seven shields, and our hero has to deduce which number belongs on the last one. Help him and type the solution in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 66

Q6 Alt: Calculus must now solve the riddle of the Ship of Akolouthos. The vessel is adorned with seven shields, and our hero has to deduce which number belongs on the last one. Help him and type the solution in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 13

Q6 Alt: Calculus must now solve the riddle of the Ship of Akolouthos. The vessel is adorned with seven shields, and our hero has to deduce which number belongs on the last one. Help him and type the solution in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 191

Q6 Alt: Calculus must now solve the riddle of the Ship of Akolouthos. The vessel is adorned with seven shields, and our hero has to deduce which number belongs on the last one. Help him and type the solution in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 366

Q7: The Riddle of Archimedes is the next problem that Calculus must solve. The old man is drawing circles in the sand. What value must X have so that both sides of the line add up to the same total? Enter your answer below.
Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 10

Q8: Oh no! It’s the dreaded Pythagorean Boulder! Those who fail to solve its riddle will be crushed under it. Help Calculus determine the width of the triangle’s third edge and enter your answer below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 5

Q9: Calculus’ next task is to finish the Cube of Rubicos. How many bricks does he need to complete it? Type in your answer below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 42

Q9 Alt: Calculus’ next task is to finish the Cube of Rubicos. How many bricks does he need to complete it? Type in your answer below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 38

Q9 Alt: Calculus’ next task is to finish the Cube of Rubicos. How many bricks does he need to complete it? Type in your answer below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 39

Q9 Alt: Calculus’ next task is to finish the Cube of Rubicos. How many bricks does he need to complete it? Type in your answer below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 40

Q9 Alt: Calculus’ next task is to finish the Cube of Rubicos. How many bricks does he need to complete it? Type in your answer below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 41

Q10: The gods have thrown Calculus into Charybdis, the baneful maelstrom. To escape the vortex, he must find the missing number. Save Calculus and type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 99

Q11: Lest he be torn to pieces, Calculus must now solve the Riddle of the Sphinx. Do you know the answer? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 18

Q12: Our hero must now solve the Gorgon’s Equation – but if he looks at it directly, he’ll be turned into stone, so Calculus uses a polished shield as a mirror. Can you solve the arithmetic problem? Enter your answer below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 9

Q13: For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which number the lyre stands for? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 3

Q13 Alt: For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 1.5

Q13 Alt: For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which number the lyre stands for? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 18

Q13 Alt: For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 9

Q13 Alt: For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 5

Q13 Alt: For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 2.5

Q13 Alt: For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which number the lyre stands for? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 2

Q13 Alt: For his next task, Hermes, the messenger of the gods, brings Calculus this stone tablet. Can you tell which value half a lyre stands for? Type it in below!

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 1

Q14: After a long and arduous search, Calculus has found the Allclados Amphora. The mythical vase is adorned with a challenging equation. Can you help him solve it? Enter the solution below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 81

Q14 Alt: After a long and arduous search, Calculus has found the Allclados Amphora. The mythical vase is adorned with a challenging equation. Can you help him solve it? Enter the solution below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 112

Q14 Alt: After a long and arduous search, Calculus has found the Allclados Amphora. The mythical vase is adorned with a challenging equation. Can you help him solve it? Enter the solution below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 150

Q14 Alt: After a long and arduous search, Calculus has found the Allclados Amphora. The mythical vase is adorned with a challenging equation. Can you help him solve it? Enter the solution below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 180

Q14 Alt: After a long and arduous search, Calculus has found the Allclados Amphora. The mythical vase is adorned with a challenging equation. Can you help him solve it? Enter the solution below.

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer: 192

Q15: Narcissus asks Calculus this riddle: “There are ‘d’ number of daffodils in my garden. This is three more than four times the number of hyacinths. How many hyacinths are in my garden?”

Math Saga Quiz Answers

Correct Answer:

Math Saga Quiz Answers

Q15 Alt: Narcissus asks Calculus this riddle: “There are ‘d’ number of daffodils in my garden. This is three more than four times the number of hyacinths. How many daffodils are in my garden?”

Correct Answer:

Math Saga Quiz Answers

Q15: Narcissus asks Calculus this riddle: “There are ‘d’ number of daffodils in my garden. This is three more than four times the number of hyacinths. If I plucked half of the daffodils, how many would be left?”

Correct Answer:

Math Saga Quiz Answers

Q15: Narcissus asks Calculus this riddle: “There are ‘d’ number of daffodils in my garden. This is eight more than twelve times the number of hyacinths. How many hyacinths are in my garden?”

Correct Answer:

Math Saga Quiz Answers

Q15 Alt: Narcissus asks Calculus this riddle: “There are ‘d’ number of daffodils in my garden. This is six more than ten times the number of hyacinths. How many hyacinths are in my garden?”

Correct Answer:

Math Saga Quiz Answers

Also Read: 

Get Math Saga Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Math Saga quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Math Saga Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Math Saga Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Math Saga quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Leave a Reply