Be Quizzed

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers

Do you want 100% correct Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition will hold a total of 25 questions. Be Quizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: What level does bumpy evolve into mothim?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: 20

Q2: What type is Togepi?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Fairy

Q3: Which of these is the last move that Basculegion naturally learns?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Double-Edge

Q4: What level does Luxray learn Wild Charge?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: 80

Q5: What is the name of this Pokemon?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Sylveon

Q6: What level does Monferno evolve into infernare?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: 36

Q7: What item is used in the evolution of Scyther to Kleavor?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Black Augurite

Q8: Zorua Learns the move, “Nasty Plot”, At level 44. What attribute does it raise?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Special Attack

Q9: Which one of these combinations are bronozor’s types?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Steel/Psychic

Q10: Growlithe’s Ability, Intimidate, Lowers the Opponent’s

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Attack

Q11: What is the name of this Pokemon?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Mesprit

Q12: Which of these types is Regigigas weak against?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Fighting

Q13: What is the name of the move that Staraptor learns last at level 57?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Final Gambit

Q14: Along with being grass type, the Hisuian form of Lilligant is also what other type?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Fighting

Q15: What level does Dialga learn Roar of time?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: 88

Q16: What level does Shieldon evolve into Bastiodon?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: 30

Q17: Which of these moves does chatot not learn naturally?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Psychic

Q18: Which of these types is Tornadus weak against?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Electric

Q19: What item is used in the evolution of Porygon-Z?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Dubious Disc

Q20: What is Unown’s only move?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Hidden Power

Q21: What is the name of Darkrai’s ability which causes all sleeping opponents to lose HP after each turn?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Bad Dreams

Q22: What move does Arceus learn at level 100?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Judgement

Q23: What is the name of this Pokemon?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Heatran

Q24: What level does Prinplup evolve into Empoleon?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: 36

Q25: What type is strong against Kricketune?

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers (100% Score)

Correct Answer: Flying

Also Read: Pokemon Master Quiz Answers

Get Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Pokemon Pokedex Quiz: Arceus Edition. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Right Click is Disabled!
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x