Be Quizzed

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Rebirth and Warzone Quiz Answers

Do you want 100% correct Rebirth and Warzone Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Rebirth and Warzone Quiz will hold a total of 25 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: M4-A1

Q2: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Grau 5.56

Q3: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: CR-56 AMAX

Q4: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: AN-94

Q5: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Kilo 141

Q6: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: As Val

Q7: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Bren

Q8: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: AK-74u

Q9: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: PPSH-41

Q10: Name this Gun!

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Tex-9

Q11: Name the Perk: Take reduced damage from non-killstreak explosives and fire. Resets fuse when picking up frag grenades.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: E.O.D.

Q12: Name the Perk: Recharge equipment over 50 seconds. Throwing Knives can recharge 1 extra knife, decoy grenades, and stim recharge twice as fast. In Multiplier only the recharge takes just 25 seconds.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Restock

Q13: Name the Perk: 25% off kiosk price for killstreaks, field upgrades, and armour plates. In Multiplayer only your killstreak cost 1 less kill and reduces specialist perk cost by 1.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Hardline

Q14: Name the Perk: Carry two primary wea[pns. Cannot equip two of the same weapon, Secondaries cannot be equipped. Carry two primary weapons. Cannot Equip two of the same weapon, Secondaries cannot be equipped. Carry two primary weapons. Cannot equipped two of the

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Overkill

Q15: Name the Perk: Your vision pulses when enemies outside of your view see you. Multiplayer: Also triggered by enemies controlling chopper gunners, wheelsons, Iavs, and APCs.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: High Alert

Q16: Name the Perk: Undetectable by UAVs, Radar Drones, and Heartbeat Sensors. Still appear on Killstreak radar when firing a weapon, and detectable by advanced UAV but removes direction.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Ghost

Q17: Name the Perk: All members of your team earn more money from completed mission. Multiplayer only: Turns your Killstreaks into scorestreaks.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Pointman

Q18: Name the Perk: Reduce the charge time of field upgrades by 40%. Warzone only: Reduces revive time by 25%

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Tune-Up

Q19: Name the Perk: Spawn with an extra piece of lethal equipment. Explosive damage delays enemy health regeneration by 3 seconds.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Shrapnel

Q20: Name the Perk: Reduce strength of enemy flash, stun, EMP, and Gas Effects. Immune to snapshot Grenades.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Battle Hardened

Q21: Name the Perk: See enemy equipment, field upgrades, and killstreaks through walls. Mark them for your team by your team by aiming down sights. Hack enemy claymores, Proximity mines, C4, and Trophy systems. Advanced UAVs can’t be markes.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Spotter

Q22: Name the Perk: Enemies leave behind a footprint trail. See Markets at enemy death locations and hide the death markers of enemies you kill.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Tracker

Q23: Name the Perk: Double the duration of tactical sprint, Increase crouch movement speed by 30%.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Double Time

Q24: Name the Perk: Killing players immediately starts health regeneration.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Quick Fix

Q25: Name the Perk: Increases your chance of finding killstreaks in supply boxes. In Multiplayer only, Killstreak kills count towards your next killstreaks.

Rebirth and Warzone Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Kill Chain

Also Read: Game Characters Quiz Answers

Get Rebirth and Warzone Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Rebirth and Warzone quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Rebirth and Warzone Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Rebirth and Warzone Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Rebirth and Warzone quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Celestino
2 months ago

I did pretty good at this quiz I learned some of the things the perks do to help me in game play

error: Right Click is Disabled!
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x