Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Do you want 100% correct Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. This Quiz will hold a total of 25 questions. Be Quizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Note: Our team regularly updates Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Q1. WHAT IS THE NAME OF THIS SWORD?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Zaki Blade

Q2. HOW MUCH OF A MULTIPLIER DOES THE DARK BLADE PROVIDE?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: 100,000

Q3. HOW MUCH OF A MULTIPLIER DOES THE GRAVITY CHAMBER PROVIDE?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: 10

Q4. WHAT CHAKRA TRAINING AREA IS THIS?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Temple

Q5. HOW MUCH YEN PER MINUTE DOES THE GHOUL CLASS EARN?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: 50

Q6. WHAT IS THE NAME OF THE 8TH CLASS?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Sin

Q7. WHAT IS THE NAME OF THIS SWORD?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Sword of the Mist

Q8. WHAT IS THIS DURABILITY TRAINING ZONE NAMED?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Volcano

Q9. WHAT IS THIS CHAKRA TRAINING ZONE NAMED?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Super Dragon God

Q10. WHAT IS THE NAME OF THIS SWORD?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Clover Sword

Q11. WHO IS THIS CHAMPION?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Genas

Q12. WHAT CLASS NUMBER IS KAIOSHIN?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: 15

Q13. WHICH OF THESE IS NOT THE NAME OF ONE OF DEMON FOX’S BOSS ATTACKS?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Quick Attack

Q14. WHICH OF THESE DOES NOT DROP FROM BROLY?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Asteroid Shower

Q15. CAKANI AUTO TRAINS 30% OF WHICH ATTRIBUTE MULTIPLIER EVERY 4 SECONDS?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Strength

Q16. HOW MANY TOTAL QUESTS DOES BOOM HAVE?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: 28

Q17. HOW MANY QUESTS DOES GIOVANNI HAVE?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: 6

Q18. WHAT IS THE 26TH CLASS CALLED?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Ultra Instinct

Q19. WHICH OF THESE CAN DROP FROM DEFEATING INFERNO?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Infernal Fireball

Q20. WHAT IS THE NAME OF THIS CHAMPION?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Astu

Q21. HOW MUCH OF A MULTIPLIER DOES EXECUTOR PROVIDE?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: 750,000

Q22. WHAT IS THE NAME OF THIS BOSS?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Carrot

Q23. SARUKA AUTO TRAINS 20% OF WHICH ATTRIBUTE MULTIPLIER EVERY 4 SECONDS?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Chakra

Q24. HERMIT’S PERFECT SKELETON QUEST REWARDS THE PLAYER WITH HOW MUCH YEN UPON COMPLETION?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: 500,000,000

Q25. WHAT IS THE NAME OF THIS CHAMPION?

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge 2 Quiz Answers

Correct Answer: Shino

Also Read: Roblox Anime Fighting Simulator Challenge Quiz Answers

Leave a Reply