Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Do you want 100% correct Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz will hold a total of 25  questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Note: Our team regularly updates Roblox Jailbreak Ultimate Test quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Q1: What is the name of this car?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: Ray 9

Q2: What is the cost of the roadster?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 600,000

Q3: The UZI is tied with the rifle and plasma pistol for the highest fire rate at how many rounds per minute?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 750

Q4: How much does a single grenade cost in-game?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: $500

Q5: What is this location?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: Glider Store

Q6: Where can you get an atv in-game?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: Mini Train Station

Q7: What is the price of the sentinel?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: $250,000

Q8: Where can you find the little bird helicopter?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: Bank rooftop

Q9: Where can you get a drone in-game?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 1M Dealership

Q10: How much health does a donut restore for criminals?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 20

Q11: What si the magazine capacity of the ak-47?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 30

Q12: How much damage does the sword deal?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 20

Q13: How many rounds per minute can the flintrock fire?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 15

Q14: What is the name of this vehicle, which was retired in nov. of 2020?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: Post

Q15: What is the name of this vehicle?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: Interrogator

Q16: What is the deja’s top speed?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 107 mph

Q17: What is the maximum amount of damage a sniper rifle can deal?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 80

Q18: What is the top reverse speed of the pickup?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 52 mph

Q19: What is the top speed of the mcl36?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 250 mph

Q20: What is this item?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: Uranium Rod

Q21: What is the maxium seating capacity of the tank?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 4

Q22: How much does each rocket ammo cost?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: $1,000

Q23: What is the name of this vehicle?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: Volt

Q24: How much damage does a nuke do?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: 100

Q25: How much does the jet ski cost?

Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers

Correct Answer: $25,000

Also Read: Catch the Creepy Bunny Quiz Answers

1 thought on “Roblox Jailbreak Ultimate Test Quiz Answers”

Leave a Reply