style="display:block" data-ad-client="ca-pub-3351737561825634" data-ad-slot="3479678724" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Do you want 100% correct Roblox Pet Simulator X Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Roblox Pet Simulator X Quiz will hold a total of 25 questions. Be Quizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly update quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Icemortuus

Q2. THE CROCODILE CAN BE FOUND IN WHICH EGG?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Relic Egg

Q3. WHICH OF THESE IS NOT FOUND IN AN EMPYREAN EGG?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Empyrean Elephant

Q4. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Fire Dog

Q5. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: A-36

Q6. WHICH OF THESE IS NOT FOUND IN A CHEMICAL EGG?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Blurred Centaur

Q7. HOW MANY FANTASY COINS DOES THE ENCHANTED EGG COST?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: 7,500

Q8. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Cat Magician

Q9. WHICH OF THESE EGGS CONTAINS THE GHOUL HORSE?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Eerie Egg

Q10. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Rudolf

Q11. HOW MANY COINS DOES THE SPOTTED EGG COST?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: 1000

Q12. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Hydra

Q13. HOW MANY COINS DOES THE MINE BIOME COST?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: 400,000

Q14. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Cheerful Yeti

Q15. WHICH OF THESE EGGS CONTAINS THE BLACK WIDOW?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Spiked Egg

Q16. HOW MANY TECH COINS DOES THE STEAMPUNK BIOME COST?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: 625,000

Q17. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Bobcat

Q18. WHAT IS THE NAME OF THIS BIOME?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Candy Island

Q19. WHICH OF THESE PETS IS NOT FOUND IN THE SPIKED EGG?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Hyena

Q20. WHICH EGG CONTAINS THE ZOMBIE CORGI?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Pumpkin Egg

Q21. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Star Surfer

Q22. WHAT IS THE NAME OF THIS EGG?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Tech Egg

Q23. WHAT IS THE NAME OF THIS PET?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Dominus Infernus

Q24. HOW MANY MINUTES DOES THE TRIPLE DAMAGE BOOST LAST PER USE?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: 30

Q25. WHERE IS THE FUSING MACHINE LOCATED?

Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Correct Answer: Beach

Also Read: Bloxburg School Test Quiz Answers

2 thoughts on “Roblox Pet Simulator X Quiz Answers”

Leave a Comment