Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Do you want 100% correct Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Roblox Piggy Character Challenge Quiz will hold a total of 25 questions. BeQuizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1. WHO IS THE MAIN CREATOR OF PIGGY?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Crazyman32
  • MiniToon
  • Alexnewtron
  • ObscureEntity
Correct Answer: MiniToon

Q2. WHAT YEAR WAS PIGGY RELEASED?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • 2020
  • 2021
  • 2019
  • 2018
Correct Answer: 2020

Q3. WHAT CHARACTER IS PIGGY LOOSELY BASED ON?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Porky Pig
  • Miss Piggy
  • Hamm
  • Peppa Pig
Correct Answer: Peppa Pig

Q4. WHERE DOES CHAPTER 12 OF BOOK 1 TAKE PLACE?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Plant
  • Outpost
  • Carnival
  • School
Correct Answer: Plant

Q5. WHAT IS THE CURRENCY USED IN PIGGY?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Piggy Gems
  • Piggy Tokens
  • Oinkers
  • Pinky Rings
Correct Answer: Piggy Tokens

Q6. WHICH ITEM ACTIVATES ELECTRIC PANELS AND POWER GENERATORS?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Bone
  • Wrench
  • Hammer
  • Keycard
Correct Answer: Wrench

Q7. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Mr. Q
  • Officer Tommy
  • Skelly
  • Mr. P
Correct Answer: Mr. P

Q8. WHICH EVENT COULD YOU GET THE FROSTIGGY SKIN FROM?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Egg Hunt Event
  • Spooky Hunt Event
  • Winter Holiday Event
  • Piggy-Jailbreak Collaboration Event
Correct Answer: Winter Holiday Event

Q9. HOW MANY ITEMS CAN YOU CARRY AT ONE TIME?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

Correct Answer: 1

Q10. WHICH PIGGY CHARACTER WEARS AN ORANGE DRESS?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Mother
  • Father
  • Sister
  • Aunt
Correct Answer: Mother

Q11. WHERE DOES CHAPTER 1 OF BOOK 2 TAKE PLACE?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • School
  • Ship
  • City
  • Alleys
Correct Answer: Alleys

Q12. WHAT IS THE COST OF A PRIVATE SERVER IN PIGGY?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • 50 Robux
  • 100 Robux
  • 150 Robux
  • 200 Robux
Correct Answer: 100 Robux

Q13. IN WHAT CHAPTER DOES BADGY APPEAR FOR THE FIRST TIME?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Chapter 10 – The Mall
  • Chapter 3 – Gallery
  • Chapter 12 – Plant
  • Chapter 4 – Forest
Correct Answer: Chapter 12 – Plant

Q14. WHAT BOOK 2 CHAPTER IS THIS PICTURE FROM?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Chapter 2
  • Chapter 4
  • Chapter 6
  • Chapter 8
Correct Answer: Chapter 8

Q15. WHICH CHAPTER DO YOU RESCUE BUNNY IN?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Chapter 3
  • Chapter 5
  • Chapter 7
  • Chapter 9
Correct Answer: Chapter 5

Q16. WHICH OF THESE GAME MODES DOES NOT EXIST?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Dungeon
  • Player
  • Bot
  • Traitor
Correct Answer: Dungeon

Q17. HOW LONG DOES A PISTOL SHOT KNOCK PIGGY OUT FOR?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • 5 seconds
  • 10 seconds
  • 15 seconds
  • 20 seconds
Correct Answer: 20 seconds

Q18. KEYCARDS CAN COME IN ALL OF THE FOLLOWING COLORS EXCEPT:

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Blue
  • Red
  • Black
  • Green
Correct Answer: Black

Q19. WHAT IS THE FIRST MAP WHERE THE BOT PLACES A SLOW TRAP?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Refinery
  • Temple
  • Docks
  • Camp
Correct Answer: Temple

Q20. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Georgie
  • Willow
  • Zizzy
  • Pony
Correct Answer: Pony

Q21. WHICH MAP WAS BASED ON THE PEPPA PIG EPISODE, “POTATO CITY”?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Mall
  • Carnival
  • School
  • City
Correct Answer: Carnival

Q22. WHAT SKIN DOES THE PIGGY BOT WEAR IN BOOK 1 CHAPTER 4?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Teacher skin
  • Sheepy skin
  • Elly Skin
  • Mother skin
Correct Answer: Sheepy skin

Q23. THE SNOWPIGGY TRAP THROWS A SNOWBALL AT A PLAYER IN RANGE, SLOWING THEM DOWN FOR HOW MANY SECONDS?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • 12 seconds
  • 8 seconds
  • 4 seconds
  • indefinitely
Correct Answer: 4 seconds

Q24. WHICH EVENT IS THE BAKARI SKIN FROM?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Custom Skin Contest
  • Egg Hunt Event
  • The Haunting Event
  • Winter Holiday Event
Correct Answer: The Haunting Event

Q25. WHERE DOES BOOK 2 – CHAPTER 12 TAKE PLACE?

Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers (100% Score)

Option:-

  • Sewers
  • Lab
  • Camp
  • Port
Correct Answer: Lab

Read More: Roblox Pet Simulator X Quiz Answers

Get Roblox Piggy Character Challenge Quiz Answers With 100% Correctness.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars, and Grab points are some sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answer all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Roblox Piggy Character Challenge quiz assesses your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Leave a Reply