Spot the Dollar! Quiz Answers

Do you want 100% correct Spot the Dollar! Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Spot the Dollar! Quiz will hold a total of 25 questions. Be Quizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Note: Our team regularly updates Spot the Dollar! quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Q1: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-01

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q2: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-02

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q3: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-03

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q4: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-04

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q5: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-05

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q6: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-06

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q7: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-07

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q8: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-08

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q9: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-09

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q10: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-10

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q11: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-11

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q12: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-12

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q13: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-13

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q14: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-14

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q15: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-15

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q16: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-16

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q17: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-17

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q18: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-18

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q19: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-19

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q20: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-20

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q21: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-21

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: D

Q22: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-22

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: A

Q23: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-23

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Q24: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-24

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: B

Q25: SPOT THE DOLLAR!

Spot-the-dollar!-quiz-answers-25

Choices:-

  • A
  • B
  • C
  • D

Correct Answer: C

Also Read: Clash of Clans Ultimate Quiz Answers

Leave a Reply