Squid Game Challenge Quiz Answers

Do you want 100% correct Squid Game Challenge Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Squid Game Challenge Quiz will hold a total of 25 questions. Quiz Diva offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Note: Our team regularly updates Squid Game Challenge quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Contents show

Q1: In the first episode, what is gi-hun betting on?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-01

  • College football
  • Horse racing
  • Basketball
  • Poker

Correct Answer: Horse racing

Q2: What country does the show take place in?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-02

  • South Korea
  • North Korea
  • Japan
  • China

Correct Answer: South Korea

Q3: What is gi-hun’s profession?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-03

  • Accountant
  • Waiter
  • Chauffeur
  • Janitor

Correct Answer: Chauffeur

Q4: How many people were contestants in the game?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-04

  • 656
  • 566
  • 486
  • 456

Correct Answer: 456

Q5: What are the shapes on the card given to the contestants?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-05

  • Circle, Rectangle, Square
  • Circle, Triangle, Square
  • Triangle, Square, Star
  • Rectangle, Circle, Pentagon

Correct Answer: Circle, Triangle, Square

Q6: What contestant number is gi-hun?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-06

  • 456
  • 001
  • 067
  • 218

Correct Answer: 456

Q7: What is the first game called?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-07

  • Red Light, Green Light
  • Stop and Go
  • Freeze
  • Search and Destroy

Correct Answer: Red Light, Green Light

Q8: The police officer found out his brother competed in the games in what year?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-08

  • 2009
  • 2013
  • 2015
  • 2018

Correct Answer: 2015

Q9: What did gi-hun give to his daughter as a birthday gift accidentally?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-09

  • A gun
  • A lighter
  • A doll
  • A stolen necklace

Correct Answer: A lighter

Q10: Which shape on the guard’s mask represented the highest rank?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-10

  • Circle
  • Square
  • Triangle
  • Star

Correct Answer: Square

Q11: What shape does Ali get in the second game?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-11

  • Umbrella
  • Star
  • Circle
  • Triangle

Correct Answer: Circle

Q12: What happened to deok-su when he went home during the hell episode?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-12

  • He robbed a bank
  • He jumped off a bridge
  • He met other contestants
  • He was arrested by the police

Correct Answer: He jumped off a bridge

Q13: What tattoo is on deok-su’s face?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-13

  • A snake
  • A tiger
  • A shark
  • A gun

Correct Answer: A snake

Q14: Which of these was a meal given to the players?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-14

  • One slice of bread
  • One boiled egg
  • One pack of noodles
  • One apple

Correct Answer: One boiled egg

Q15: What was the total prize money amount for winning the squid game?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-15

  • 38.2 Billion Won
  • 100 Billion Won
  • 72.3 Billion Won
  • 45.6 Billion Won

Correct Answer: 45.6 Billion Won

Q16: What is the name of the Korean street game gi-hun plays early on involving folded paper tiles?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-16

  • Ddajki
  • Jing Jang
  • Takashi
  • Byeok

Correct Answer: Ddajki

Q17: Who is contestant 067?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-17

  • Gi-hun
  • il-nam
  • Sae-byeok
  • Deok-su

Correct Answer: Sae-byeok

Q18: Who saved gi-hun in the first game?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-18

  • Ali
  • il-nam
  • Sang-woo
  • Deok-su

Correct Answer: Ali

Q19: Which contestant was the first one to die in the first game?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-19

  • 067
  • 001
  • 324
  • 218

Correct Answer: 324

Q20: Who was the deciding vote to end the games early on?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-20

  • il-nam
  • Gi-hun
  • Ali
  • Ji-yeong

Correct Answer: il-nam

Q21:  How many minutes were the players given to cross the glass tiles in the bridge game?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-21

  • 20
  • 16
  • 12
  • 10

Correct Answer: 16

Q22: What did the glassmaker use to test the sound of the glass tiles?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-22

  • A coin
  • A piece of glass
  • A piece of candy
  • A marble

Correct Answer: A marble

Q23: What color did gi-hun dye his hair?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-23

  • Blonde
  • Brown
  • Red
  • Blue

Correct Answer: Red

Q24: Which character attacked his employer for withholding his pay?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-24

  • Ali
  • Gi-hun
  • Sae-byeok
  • Sang-woo

Correct Answer: Ali

Q25: Which character is being looked for by the police for financial fraud?

Squid-Game-Challenge-Quiz-Answers-25

  • Sang-woo
  • Gi-hun
  • Deok-su
  • Mi-nyeo

Correct Answer: Sang-woo

Also Read: Daily Crossword Puzzle Quiz Answers

Get Squid Game Challenge Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend fast. The Squid Game Challenge quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Squid Game Challenge Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Squid Game Challenge Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many websites provide you with various free quizzes of several types. Taking such free tests helps you in evaluating your skills, aptitude, and power. For instance, if you want to assess your creative faculty, you should take a creative test or an essay writing test designed for this purpose. Taking such online McDaniel tests will help you in evaluating your potential.

If you want to increase your brain power, then you need to practice a lot. There are various ways to improve your IQ tests. For example, if you practice for the test, you increase your chances of doing better than your competitors. Hence, it is essential to practice a lot. By practicing its trials, you get better results and enhance your power and intelligence quotient (IQ).

The Squid Game Challenge quiz has become very popular. It is one of those quizzes that can help you increase your overall general knowledge. You will be asked some questions about the quiz, and you will be assessed on your understanding.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Squid Game Challenge quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Leave a Reply