Thanksgiving Challenge Quiz Answers

Do you want 100% correct Thanksgiving Challenge Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Thanksgiving Challenge Quiz will hold a total of 30 questions. Quiz Facts offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend fast. The Thanksgiving Challenge quiz is designed to assess your ability to understand and retain information. You can also get Telenor Answers from here.

Contents show

Get Thanksgiving Challenge Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site will provide 100% correct answers to all your quiz questions. Below are all the right answers to the Thanksgiving Challenge quiz.

Q1. This cornucopia is all scrambled up. Can you put it in the correct order?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-01

  • BCA
  • ACB
  • BAC
  • CBA
Correct Answer: BAC

Q2. Which path should the turkey take to get to its friends?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-02

  • A
  • B
  • C
Correct Answer: C

Q3. Which of these autumnal icons will complete the image?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-03

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: A

Q4. Which icon will complete this festive puzzle?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-04

  • Pie
  • Pumpkin
  • Tomato soup
  • Cranberry sauce
Correct Answer: Pumpkin

Q5. Can you solve this Turkey Day brainteaser?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-05

  • 24
  • 20
  • 16
  • 32
Correct Answer: 20

Q6. Look carefully. Which roasted turkey image is a bit different than the others?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-06

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: B

Q7. Someone was very creative in cutting the pie. Tell us which of the four pieces perfectly matches the missing section?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-07

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: A

Q8. Solve this riddle! You have 45 pumpkins and all but 27 are eaten. How many pumpkins do you have left?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-08

  • 45
  • 22
  • 27
  • 18
Correct Answer: 27

Q9. Which path leads the turkey to the White House so it can get its presidential pardon?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-09

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: C

Q10. What number do you get if you multiply all four images together? Type your answer below.

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-10

Correct Answer: 7070

Q11. Which of these traditional Turkey day items does not belong in the same group as the others?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-11

  • Apple Cider
  • Baster
  • Tongs
  • Gravy Boat
Correct Answer: Apple Cider

Q12. Which glass contains the most apple cider?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-12

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: D

Q13. Which piece is missing from this lovely nature scene in the fall?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-13

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: A

Q14. Apples, pinecones, and chestnuts! Can you solve this fun and festive math problem?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-14

  • 55
  • 42
  • 20
  • 13
Correct Answer: 13

Q15. Can you fill in the missing image to complete this autumnal scene?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-15

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: B

Q16. Looks like the feast is over. Time to clean up and put things away. In which quadrant is the ketchup bottle?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-16

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: C

QAlt 16. Looks like the feast is over. Time to clean up and put things away. In which quadrant is the dirty water pitcher?

  • A
  • B
  • C
  • D

 

Correct Answer: C

Q17. Can you tell which pair of forefathers differs from the rest?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-17

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: C

Q18. Only one of these shadows is an exact match. Which one is it?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-18

  • A
  • B
  • C
Correct Answer: B

Q19. Which of the following object groups are not featured in the image?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-19

  • Pumpkin pie, green beans, spoon, grapes
  • Potatoes, gravy, croissants, cinnamon sticks
  • Fork, pecan pie, ham, banana
  • Chili pepper, onion rings, juice, cookies
Correct Answer: Fork, pecan pie, ham, banana

Q20. Which of these four festive collages does not match with the other?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-20

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: A

Q21. Can you fill in the missing piece to this autumnal cityscape?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-21

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: D

The order of Q22, Q23, and Q24 are randomized. So match the questions you get with corresponding answers.

Q22. We’ve scrambled some words up below. Can you tell us which one matches the image?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-22

  • UCSECSS
  • RMUMSE
  • RPUMCTOE
  • NATUMU
Correct Answer: NATUMU

Q23. Only a few people can read the inverted writing. Which word has spelled here?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-23

  • EPOCH
  • FALL
  • BALL
  • SOUP
Correct Answer: FALL

Q24. Table etiquette is an important part of Thanksgiving, but it looks like someone missed something. Which place setting is not complete?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-24

  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
Correct Answer: E

Q25. Which icon comes next in this puzzling sequence?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-25

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: D

Q26. Can you select the right piece to complete this leafy image?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-26

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: D

Q27. Can you fill in the missing image of this beautiful evening landscape?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-27

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: C

Q28. What’s the answer to this seasonal puzzle?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-28

  • A
  • B
  • C
  • D
Correct Answer: D

Q29. Read the riddle below. A farmer has ‘X’ amount of pumpkins. Tell us how many total pumpkins the farmer has based on the riddle.

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-29

  • 3
  • 6
  • 7
  • 8
Correct Answer: 3

Q30. Help the turkey out. Are there more squares or triangles here?

Thanksgiving-Challenge-Quiz-Answers-30

  • More squares
  • More triangles
  • There are an equal amount of squares and triangles
Correct Answer: More triangles

Thanksgiving Challenge Quiz 

Thanksgiving is celebrated on the 25th of November. It basically includes being thankful for things you have or had in the past. It is mostly celebrated as a national holiday in the United States, Canada, and many more countries.

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Thanksgiving Challenge Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many websites provide you with various free quizzes of several types. Taking such free tests helps you in evaluating your skills, aptitude, and power. For instance, if you want to assess your creative faculty, you should take a creative test or an essay writing test designed for this purpose. Taking such online McDaniel tests will help you in evaluating your potential.

If you want to increase your brain power, then you need to practice a lot. There are various ways to improve your IQ tests. For example, if you practice for the test, you increase your chances of doing better than your competitors. Hence, it is essential to practice a lot. By practicing its trials, you get better results and enhance your power and intelligence quotient (IQ).

The Thanksgiving Challenge quiz has become very popular. It is one of those quizzes that can help you increase your overall general knowledge. You will be asked some questions about the quiz, and you will be assessed on your understanding.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Thanksgiving Challenge quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Note: Our team regularly updates Thanksgiving Challenge quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Leave a Reply