The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Do you want 100% correct The Halloween Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz using our quiz answers and get the reward of a 100% score. The Halloween Quiz will hold a total of 20 questions. QuizFactory offers this quiz where players attempt to solve the quiz questions to get their rewards.

The Halloween Quiz Answers

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Q1: What two colors are associated with Halloween?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Orange and White
  • Orange and Red
  • Orange and Black
  • Black and White

Correct Answer: Orange and Black

Q2: What country did Jack-o-lanterns start in?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Ireland
  • England
  • United States
  • Turkey

Correct Answer: Ireland

Q3: How much Halloween candy is sold in the US each year?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Over $2 Billion
  • Between $1 Billion and $2 Billion
  • $500 Million
  • $250 Million

Correct Answer: Over $2 Billion

Q4: What is the fear of Halloween?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Arachnophobia
  • Agoraphobia
  • Samhainophobia
  • Cynophobia

Correct Answer: Samhainophobia

Q5: What day is Halloween?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • October 30th
  • October 31st
  • October 25th
  • October 29th

Correct Answer: October 31st

Q6: Which other name is Halloween known as?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • All Hallows Eve
  • Weenohal
  • October time
  • Octoberfest

Correct Answer: All Hallows Eve

Q7: What season is Halloween?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Winter
  • Spring
  • Fall
  • Summer

Correct Answer: Fall

Q8: When was candy corn invented?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 1980s
  • 1880s
  • 1910s
  • 1920s

Correct Answer: 1880s

Q9: Where was the first citywide Halloween celebration in the US?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • New York City
  • Anoka, Minnesota
  • Fargo, North Dakota
  • Clarksville, Tennessee

Correct Answer: Anoka, Minnesota

Q10: Halloween is the ____ most commercially successful holiday?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 1st
  • 2nd
  • 3rd
  • 4th

Correct Answer: 2nd

Q11: What is the most popular trick-or-treat candy?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Milky Way
  • Skittles
  • Kit Kat
  • Snickers

Correct Answer: Snickers

Q12: Do Vampire Bats Exist?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Yes
  • No
  • Only in laboratories
  • They used to, but not anymore.

Correct Answer: Yes

Q13: What percentage of pet owners dress their pets up for Halloween?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • 5
  • 10
  • 25
  • 2.6

Correct Answer: 10

Q14: What does the name Dracula mean?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Vampire
  • Evil Demon
  • Son of the Devil
  • Bat Creature

Correct Answer: Son of the Devil

Q15: Every Halloween, Charlie Brown helps Linus wait for what to appear.

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • The Great Pumpkin
  • A football
  • Candy
  • The Halloween Fairy

Correct Answer: The Great Pumpkin

Q16: True or False: More cars are stolen on Halloween than on any other holiday.

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • True
  • False

Correct Answer: True

Q17: What did Jack-O-Lanterns use to be made of?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Tomatoes
  • Turnip
  • Potatoes
  • Onions

Correct Answer: Turnips

Q18: Where does the term jack o’lantern come from?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • An Irish folktale
  • A German folktale
  • A Russian folktale
  • An American folktale

Correct Answer: An Irish folktale

Q19: Where is the world’s longest haunted house?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Germany
  • Ohio
  • California
  • South Africa

Correct Answer: Ohio

Q20: What was the original title for Disney’s Hocus Pocus?

The Halloween Quiz Answers (100% Score)

Choices:-

  • Halloween House
  • Halloween Tale
  • 3 Witches and a Broom
  • Hocus

Correct Answer: Halloween House

Learn More: Halloween Hunt Quiz Answers [100% Score]

The Halloween Quiz

There are great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct quiz answers. Swagbucks, InboxDollars, and Grab points are some sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answer all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Halloween quiz assesses your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% accurate answers to different quiz questions. Just use our quiz answers and you won’t be disappointed.

Leave a Reply