The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Do you want 100% correct The Last of Us Trivia Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. The Last of Us Trivia Quiz will hold a total of 20 questions. VideoQuizHero offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Contents show

Q1. Which actress did Ellie closely resemble in the game’s first trailer?

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)
Choices:-

  • Dakota Fanning
  • Ellen Page
  • Chloe Moretz
  • Bella Thorne

Correct Answer: Ellen Page

Q2. What is the resistance group that wanted to use Ellie to try to research a cure called?

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)
Choices:-

  • The Grasshoppers
  • The Wasps
  • The Mockingbirds
  • The Fireflies

Correct Answer: The Fireflies

Q3. Which character did Naughty Dog say was not playable, only to surprise gamers later?

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)
Choices:-

  • Ellie
  • Tess
  • Bill
  • Marlene

Correct Answer: Ellie

Q4. Who is not part of The Fireflies?

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)
Choices:-

  • Diley
  • Marlene
  • Tommy
  • Sam

Correct Answer: Sam

Q5. Which fungi is the inspiration for the infection that the monsters suffer from in The Last of Us? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Cordyceps

Q6. Which novel has the game often been compared to? Type the title down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Road

Q6Alt-1. The game is often compared to a novel. Type the author of this novel down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Cormac McCarthy

Q6Alt-2. The game is often compared to a novel. Which literary award did this novel win in 2007? Type your answer down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Pulitzer Prize

Q6Alt-3. The game is often compared to a novel. In which year was this novel published? Type your answer down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 2006

Q7. Naughty Dog planned on announcing The Last of Us before the release of which game? Type your answer in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Uncharted 3

Q8. Which animal zombie was ultimately cut from the game? Type this animal in down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Elephant

Q9. The Last of Us came about because Naughty Dog split its development team into two units after Uncharted 2. Before deciding on starting on The Last of Us, one of these teams considered creating a new version of which game. Type your answer down below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Jak and Daxter

Q10. How old is Ellie in Part II? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 19

Q11. What is Henry’s nickname for Joel? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Old Timer

Q12. In which city does Tess pass away? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Boston

Q13. In which city is The Last of Us: Part II primarily set? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Seattle

Q14. Who is the voice of Joel Miller? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Troy Baker

Q14-Alt1. In what year was the person who voices the character of Joel Miller born? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 1976

Q14 Alt-2. In which city was the person who voices the character of Joel Miller born? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Dallas

Q15. From what players can see in Sarah’s bedroom, what is the name of the band that she seems to be a fan of? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: The Bash

Q16. What did Neil Druckmann major in? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Criminology

Q16 Alt-1. In which city did Neil Druckmann attend high school? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Miami

Q17. Who is the voice of Ellie? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Ashley Johnson

Q17 Alt-1. Who did the actress who voices Ellie play in the sitcom, Growing Pains? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Chrissy Seaver

Q18. In which town was the music composer for the game born? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: El Palomar

Q18 Alt-1. Who is the music composer for the game? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Gustavo Santaolalla

Q18 Alt-2. In which country was the music composer for the game born? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Argentina

Q18 Alt-3. In which month was the music composer for the game born? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: March

Q19. Who is the mayor of the city where Naughty Dog is based? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Kevin McKeown

Q19 Alt-1. Which company acquired Naughty Dog?

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Sony Computer Entertainment

Q19 Alt-2. In which city is Naughty Dog based? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: Santa Monica

Q20. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 7

Q20-Alt1. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 8

Q20-Alt2. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 9

Q20-Alt3. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 10

Q20-Alt4. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 11

Q20-Alt5. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 12

Q20-Alt6. How many song titles can you identify from The Last of Us Volume 2 soundtrack? Type your answer below!

The Last of Us Trivia Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 13

Read More: Stranger Things Quiz Answers

Get The Last of Us Trivia Quiz Answers With 100% Correctness.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars, and Grab points are some sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answer all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The Last of Us Trivia quiz assesses your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Leave a Reply