The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz Answers

Do you want 100% correct The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz will hold a total of 25 questions. Be Quizzed offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Note: Our team regularly updates The Ultimate Minecraft Mob Challenge quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Q1. CAN YOU NAME THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-01

Choices:-

  • Cow
  • Mule
  • Horse
  • Donkey
Correct Answer: Horse

Q2. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-02

Choices:-

  • Turtle
  • Alligator
  • Crocodile
  • Frog
Correct Answer: Turtle

Q3. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-03

Choices:-

  • Slime
  • Zombie
  • Witch
  • Creeper
Correct Answer: Creeper

Q4. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-04

Choices:-

  • Ghost
  • Ghast
  • Polar Bear
  • Skeleton
Correct Answer: Ghast

Q5. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-05

Choices:-

  • Polar Bear
  • Snowy Panda
  • Bear
  • Mr. Icy
Correct Answer: Polar Bear

Q6. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-06

Choices:-

  • Wandering Trader
  • Human
  • Villager
  • Lumberjack
Correct Answer: Wandering Trader

Q7. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-07

Choices:-

  • Squid
  • Octopus
  • Glow Octopus
  • Glow Squid
Correct Answer: Glow Squid

Q8. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-08

Choices:-

  • Lava Square
  • Rock
  • Magma Cube
  • Lava Bot
Correct Answer: Magma Cube

Q9. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-09

Choices:-

  • Zoglin
  • Phantom
  • Endermite
  • Ravager
Correct Answer: Phantom

Q10. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-10

Choices:-

  • Vex
  • Ghast
  • Skeleton
  • Angel of Death
Correct Answer: Vex

Q11. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-11

Choices:-

  • Jack O’Lantern
  • Candlestick
  • Blaze
  • Volcano
Correct Answer: Blaze

Q12. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-12

Choices:-

  • Iron Golem
  • Vex
  • Stray
  • Vindicator
Correct Answer: Vindicator

Q13. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-13

Choices:-

  • Camel
  • Horse
  • Llama
  • Mule
Correct Answer: Llama

Q14. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-14

Choices:-

  • Strider
  • Enderman
  • Sheep
  • Spider Jockey
Correct Answer: Strider

Q15. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-15

Choices:-

  • Jello
  • Blob
  • Slime
  • Booger
Correct Answer: Slime

Q16. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-16

Choices:-

  • Gremlin
  • Zombie
  • Villager
  • Witch
Correct Answer: Witch

Q17. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-17

Choices:-

  • Villager
  • Human
  • Piglin
  • Steve
Correct Answer: Steve

Q18. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-18

Choices:-

  • Pillager
  • Wither
  • Skeleton
  • Vex
Correct Answer: Wither

Q19. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-19

Choices:-

  • Strider
  • Husk
  • Zombie
  • Silverfish
Correct Answer: Husk

Q20. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-20

Choices:-

  • Shulker
  • Guardian
  • Evoker
  • Cave Spider
Correct Answer: Shulker

Q21. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-21

Choices:-

  • Zombie
  • Slenderman
  • Devilman
  • Enderman
Correct Answer: Enderman

Q22. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-22

Choices:-

  • Lion
  • Tiger
  • Ocelot
  • Leopard
Correct Answer:  Ocelot

Q23. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-23

Choices:-

  • Skeleton Horse
  • Cow
  • Mooshroom
  • Pig
Correct Answer: Mooshroom

Q24. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-24

Choices:-

  • Witch
  • Ender Dragon
  • Ptera
  • Zoglin
Correct Answer: Ender Dragon

Q25. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The-Ultimate-Minecraft-Mob-Challenge-Quiz-Answers-25

Choices:-

  • Snowman
  • Mailman
  • Agent
  • Mr. Roboto
Correct Answer: Agent

Also Read: Stranger Things Quiz Answers

Leave a Reply