True or False Quiz Answers (100% Score)

Do you want 100% correct True or False Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. True or False Quiz will hold a total of 20 questions. VideoQuizStar offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

Our team at GetQuizAnswers regularly updates quiz questions and their answers. If you found an outdated or wrong answer, let us know via comment or contact us. We will answer your query as soon as possible.

Contents show

Q1: Lady Gaga wore a dress made out of raw beef to the MTV Video Music Awards.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True

Q2: Prince William and Catherine Middleton were married in Scotland.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False

Q3: Ed Sheeran’s ‘Shape of You’ is the most watched video on Youtube.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False

Q4: There were theories claiming that the world would end on 12 December 2012.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False

Q5: Malaysia Airlines Flight disappeared after taking off from Kuala Lampur International Airport.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True

Q6: The Ice Bucket Challenge is carried out to promote awareness of ALS.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True

Q7: Steve Jobs passed away at his home in Palo Alto, California.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True

Q8: There is scientific evidence showing that this toy can be used as an effective treatment for ADHD

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False

Q9: The artist that created this mural also created a word of art that partially shredded itself after it was sold at auction.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True – and it was sold for 1.04 million pounds

Q10: ‘Lala Land’ won the Academy Award for Best Picture.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False – but Damien Chazelle did win the Academy Award for Best Director.

Q11: This athlete won three gold medals at the Rio Olympics.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True – and he is 1.95 m tall ( 6 ft 5 in )

Q12: This is the first image of a black hole.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True – and it was released by the Event Horizon Telescope

Q13: This actor won his first Oscar for a film directed by Martin Scorsese.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False – he won his first Oscar for a film directed by Alejandro Gonzalez Inarritu

Q14: Vine videos could be up to 8 seconds long.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False – but videos could loop continuously through the app’s successor, Byte

Q15: This young woman is the daughter of an opera singer.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True – and her grandfather was the voice of a cartoon character

Q16: The man to win the most Grand Slam singles titles is pictured here.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: True – and he was a ball boy at the Swiss Indoors for two consecutive years

Q17: This game’s concept was envisioned by Nintendo colleagues Satoru Iwata and Tsunsekazu Ishihara as an April Fool’s Day collaboration.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False – and just months before the game’s announcement, one of the two men passed away

Q18: Twelve boys and their assistant coach were rescued in the month of June after spending 18 days in a cave located in this country.

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False – they were rescued in a neighboring country in the month of July

Q19: This person is the recipient of a Nobel Prize

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: False – this person received an honorary doctorate

Q20: How many words can you find that would make this statement true: ____ is a breed of dog!

True or False Quiz Answers (100% Score)

Correct Answer: 10

Read More: The Lord of the Rings Trivia Quiz Answers (100% Score)

Get True or False Quiz Answers With 100% Correctness.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars, and Grab points are some sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answer all the questions correctly. 

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend it fast. The True or False quiz assesses your ability to understand and retain information.

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site provides 100% correct answers to all your quiz questions. 

Leave a Reply