Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Do you want 100% correct Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Ultimate Fast Food Challenge Quiz will hold a total of 25 questions. Quiz Diva offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards. You can also get Today Telenor Answers from here.

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend fast. The Ultimate Fast Food Challenge quiz is designed to assess your ability to understand and retain information.

Contents show

Get Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site will provide 100% correct answers to all your quiz questions. Below are all the right answers to the Ultimate Fast Food Challenge quiz.

Q1: What was the first fast-food chain in the US?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers01

  • McDonald’s
  • Burger King
  • White Castle
  • KFC

Correct Answer: White Castle

Q2: Which fast-food chain had a talking chihuahua as a mascot for a period of time?

Gidget, Taco Bell Dog, Dies at 15

  • Taco Bell
  • KFC
  • Wendy’s
  • Subway

Correct Answer: Taco Bell

Q3: Which of these phrases is associated with McDonald’s Slogan?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers03

  • World’s Greatest Hamburgers
  • Where the food’s the star
  • Finger-lickin’ good
  • I’m Lovin’ It

Correct Answer: I’m Lovin’ It

Q4: How many herbs and spices are said to be in KFC’s Secret Recipe?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers04

  • 7
  • 11
  • 16
  • 21

Correct Answer: 11

Q5: Where was the first jack in the box location?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers05

  • Sacramento
  • San Francisco
  • Los Angeles
  • San Diego

Correct Answer: San Diego

Q6: Which of these restaurants is known for their curly fries and beef ‘N cheddar sandwiches?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers06

  • Subway
  • Arby’s
  • Quiznos
  • Jersey Mike’s

Correct Answer: Arby’s

Q7: What fast food restaurant refers to itself as “The last great hamburger stand”?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers07

  • White Castle
  • Five Guys famous burgers and fries
  • Shake Shack
  • Fatburger

Correct Answer: Fatburger

Q8: Which of these restaurants was the first to offer free refills on drinks?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers08

  • Burger King
  • McDonald’s
  • Subway
  • Taco Bell

Correct Answer: Taco Bell

Also Read: Ultimate Minecraft Quiz V4 Quiz Answers

Q9: Which of these sub shops was first known for their toasted buns?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers09

  • Quiznos
  • Jersey Mike’s
  • Subway
  • Jimmy John’s

Correct Answer: Quiznos

Q10: The famous star is which of these fast food restaurants’ signature burgers?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers10

  • Dairy Queen
  • Carl’s Jr.
  • In-and-Out Burger
  • Sonic Drive-In

Correct Answer: Carl’s Jr.

Q11: Whose tagline includes “Love that chicken”?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers11

  • Chick-Fil-A
  • Popeye’s
  • Jollibee
  • Wingstop

Correct Answer: Popeye’s

Q12: Where was the first long john silver restaurant located?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers12

  • Lexington
  • Boston
  • San Diego
  • New York

Correct Answer: Lexington

Q13: What is the most popular topping ordered on a domino’s pizza in the US?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers13

  • Sausage
  • Mushroom
  • Pepperoni
  • Chicken

Correct Answer: Pepperoni

Q14: Which restaurant offers free peanuts while you wait for your order to cook?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers14

  • Whataburger
  • Carl’s Jr.
  • Shake Shack
  • Five Guys

Correct Answer: Five Guys

Q15: Which restaurant was the first to offer a “Light” Menu that included healthier meals and options?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers15

  • Wendy’s
  • Subway
  • Arby’s
  • McDonald’s

Correct Answer: Arby’s

Q16: Which restaurant’s ad campaign features these cows?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers16

  • Popeyes
  • Bojangles
  • Chick-Fil-A
  • Zaxby’s

Correct Answer: Chick-Fil-A

Q17: Which restaurant is known for its flame-broiled burgers?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers17

  • Wendy’s
  • McDonald’s
  • Checkers
  • Burger King

Correct Answer: Burger King

Q18: What was the first fast-food chain to open in China?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers18

  • KFC
  • Pizza Hut
  • McDonald’s
  • Subway

Correct Answer: KFC

Q19: Which of these restaurants had the mascot known as the Noid?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers19

  • Boston Market
  • Del Taco
  • Domino’s
  • Chipotle

Correct Answer: Domino’s

Q20: Known for attempting to hoard all burgers for himself, what is this McDonald’s character’s name?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers20

  • The Burger Thief
  • Hamburglar
  • Archi McBurger
  • Jonny Boy Burger

Correct Answer: Hamburlgar

Q21: Which of these restaurants has employees loudly greeting and welcoming each customer as they walk through the door?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers21

  • Chipotle
  • Moe’s Southwest Grill
  • Qdoba
  • El Pollo Loco

Correct Answer: Moe’s Southwest Grill

Q22: Which of these restaurants sells the blizzard?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers22

  • Shake SHack
  • Dairy Queen
  • Stewart’s Restaurant
  • Sonic

Correct Answer: Dairy Queen

Q23: Where can you get your fries “Animal Style”?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers23

  • Five Guys Famous Burgers and Fries
  • Shake Shack
  • Carl’s Jr.
  • In-N-Out

Correct Answer: In-N-Out

Q24: What year did McDonald’s famous McCrib Sandwich first debut?

Ultimate-Fast-Food-Challenge-Quiz-Answers24

  • 1987
  • 1983
  • 1979
  • 1981

Correct Answer: 1981

Q25: Which fast food restaurant is often credited with introducing the modern version of the drive-thru?

Drive Thru Ultimate Quiz

  • Wendy’s
  • McDonald’s
  • White Castle
  • Burger King

Correct Answer: Wendy’s

Ultimate Fast Food Challenge Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many websites provide you with various free quizzes of several types. Taking such free tests helps you in evaluating your skills, aptitude, and power. For instance, if you want to assess your creative faculty, you should take a creative test or an essay writing test designed for this purpose. Taking such online McDaniel tests will help you in evaluating your potential.

If you want to increase your brain power, then you need to practice a lot. There are various ways to improve your IQ tests. For example, if you practice for the test, you increase your chances of doing better than your competitors. Hence, it is essential to practice a lot. By practising its trials, you get better results and enhance your power and intelligence quotient (IQ).

The Ultimate Fast Food Challenge quiz has become very popular. It is one of those quizzes that can help you increase your overall general knowledge. You will be asked some questions about the quiz, and you will be assessed on your understanding.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Ultimate Fast Food Challenge quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Note: Our team regularly updates Ultimate Fast Food Challenge quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Leave a Reply