Ultimate Minecraft Quiz V4 Quiz Answers

Do you want 100% correct Ultimate Minecraft Quiz V4 Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Ultimate Minecraft Quiz V4 Quiz will hold a total of 25 questions. Quiz Diva offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend fast. The Ultimate Minecraft Quiz V4 quiz is designed to assess your ability to understand and retain information. You can also get Telenor Quiz Answers From Here.

Get Ultimate Minecraft Quiz V4 Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are one of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site will provide 100% correct answers to all your quiz questions. Below are all the right answers to the Ultimate Minecraft Quiz V4 quiz.

Q1: How can you give extra damage to a water-based mob?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-01

  • Suffocation
  • Trident enchanted with impaling
  • Poison the water
  • Potion of healing

Correct Answer: Trident enchanted with impaling

Q2: What did creepers use to do in the 2009 version?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-02

  • Jump to explode
  • Implode
  • Explode when you were near
  • Explode when they die

Correct Answer: Explode when they die

Q3: An Enderman won’t attack you if you’re wearing which object?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-03

  • Leather Cap
  • Enchanted Diamond Helmet
  • Carved Pumpkin
  • Skull

Correct Answer: Carved Pumpkin

Q4: Which of these methods can be used to enchant an item?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-04

  • Loot Boxes
  • Using the hammer and anvil
  • Reading an enchantment from a book
  • Cheat Codes

Correct Answer: Reading an enchantment from a book

Q5: Which of these was the second mob added to Minecraft?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-05

  • Slime
  • Skeleton
  • Creeper
  • Illusioner

Correct Answer: Illusioner

Q6: How many levels does a beehive have?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-06

  • 4
  • 6
  • 8
  • 5

Correct Answer: 5

Q7: Which is the only hostile mob in the game unable to deal you damage?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-07

  • Stray
  • Iron Golem
  • Small Slime
  • Snow Golem

Correct Answer: Smal Slime

Q8: What is the rarest ore in the game?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-08

  • Emerald
  • Diamond
  • Nether Gold
  • Ruby

Correct Answer: Emerald

Q9: Which one of these can’t the ender dragon break?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-09

  • End Stone
  • Bedrock
  • All of these
  • Obsidian

Correct Answer: All of these

Q10: Which of the following mobs drop zero XP?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-10

  • Bats
  • Pigs
  • Sheep
  • Chicken

Correct Answer: Bats

Also Read: The Ultimate Loki Quiz Answers

Q11:Which mob doesn’t take fall damage?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-11

  • Witch
  • Ghast
  • Magna Cube
  • Snowman

Correct Answer: Magna Cube

Q12: What is needed to make a lead?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-12

  • Bamboo and String
  • Bamboo and Leather
  • String and Leather
  • String and Slimeball

Correct Answer: String and Slimeball

Q13: Which armor is better, gold or leather?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-13

  • Gold
  • Leather
  • They’re the same
  • Neither of them is good

Correct Answer: Gold

Q14: What is the new enchantment in the Minecraft nether update?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-14

  • Soul Speed
  • Soul Fast
  • Depth Strider
  • Feather Falling

Correct Answer: Soul Speed

Q15: Who is herobrine?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-15

  • Notch
  • Notch’s Brother
  • Notch’s Son
  • Evil Steve

Correct Answer: Notch’s Brother

Q16: How long does a player have left to live once they run out of drumsticks in the food bar?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-16

  • 1 minute
  • 2 minutes and 10 seconds
  • 1 minute and 20 seconds
  • 3 min and 30 seconds

Correct Answer: 1 minute and 20 seconds

Q17: What year did Minecraft 1.15 come out?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-17

  • 2011
  • 2013
  • 2015
  • 2019

Correct Answer: 2019

Q18: Which version of Minecraft is the oldest?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-18

  • Java
  • Educational
  • PE
  • Xbox 360

Correct Answer: Java

Q19: Creeper is a wrong creation of what?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-19

  • Cow
  • Pig
  • Alex
  • Chicken

Correct Answer: Pig

Q20: What is the most durable and powerful material in Minecraft?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-20

  • Diamond
  • Emerald
  • Steel
  • Netherite

Correct Answer: Netherite 

Q21: Which version has the most mods?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-21

  • 1.0
  • 1.1
  • 1.5
  • 1.7

Correct Answer: 1.7

Q22: What is the F2 key used for?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-22

  • Radar
  • Screenshots
  • Enabling Cheats
  • Nothing

Correct Answer: Enabling Cheats

Q23: In which night do the slimes spawn the most?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-23

  • Full Moon nights
  • First-quarter nights
  • New moon nights
  • Waning Gibbous nights

Correct Answer: Full Moon Nights

Q24:  How much XP does the ender dragon drop for the first time?

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-24

  • 5000
  • 18000
  • 26000
  • 12000

Correct Answer: 12000

Q25: Which is the faster pickaxe? (Without Enchantment)

Ultimate-Minecraft-Quiz-V4-Quiz-Answers-25

  • Diamond
  • Gold
  • Netherite
  • Iron

Correct Answer: Gold

Ultimate Minecraft Quiz V4 Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Ultimate Minecraft Quiz V4 Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many websites provide you with various free quizzes of several types. Taking such free tests helps you in evaluating your skills, aptitude, and power. For instance, if you want to assess your creative faculty, you should take a creative test or an essay writing test designed for this purpose. Taking such online McDaniel tests will help you in evaluating your potential.

If you want to increase your brain power, then you need to practice a lot. There are various ways to improve your IQ tests. For example, if you practice for the test, you increase your chances of doing better than your competitors. Hence, it is essential to practice a lot. By practicing its trials, you get better results and enhance your power and intelligence quotient (IQ).

The Ultimate Minecraft Quiz V4 quiz has become very popular. It is one of those quizzes that can help you increase your overall general knowledge. You will be asked some questions about the quiz, and you will be assessed on your understanding.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Ultimate Minecraft Quiz V4 quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Note: Our team regularly updates Ultimate Minecraft Quiz V4 quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Leave a Reply