Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers

Do you want 100% correct Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers? If Yes, then you have come to the right place. You can complete your quiz and get the reward with 100% Validity. Ultimate Smash Brothers Test Quiz will hold a total of 25 questions. Quiz Diva offers this quiz where players attempt to solve the questions to get their rewards.

The main aim of these brainteasers is to gauge your knowledge retention and your IQ. If you have a higher IQ, it means you can easily absorb new information and comprehend fast. The Ultimate Smash Brothers Test quiz is designed to assess your ability to understand and retain information. You can also get Telenor Answers Here.

Contents show

Get Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers With 100% Accuracy.

There are also great reward sites that will offer you some rewards in exchange for correct answers. Swagbucks, InboxDollars and Grab points are some of those sites where you can find quizzes like this quiz that will reward you if you answered all the questions correctly. 

Most people fail to get a 100% score. That’s why we are here; our site will provide 100% correct answers to all your quiz questions. Below are all the right answers to the Ultimate Smash Brothers Test quiz.

Q1: How many characters are going in smash brothers ultimate?

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-01

  • 70
  • 55
  • 63
  • 48

Correct Answer: 63

Q2: Which one of these characters sports a Hylian shield?

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-02

  • Kirby
  • Link
  • Fox
  • Cloud

Correct Answer: Link

Q3: This newer character is but is typically defined by quick, slippery movement and fast attack speed.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-03

  • Steve
  • Isabelle
  • Donkey Kong
  • Inkling

Correct Answer: Inkling

Q4: Some of this character’s moves utilize an apple or a key.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-04

  • Sonic
  • Pacman
  • Mario
  • Villager

Correct Answer: Pacman

Q5: Hand Grenades, Remote missiles, and C4 are common weapons for this fighter.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-05

  • Fox
  • Mr. Game & Watch
  • R.O.B
  • Snake

Correct Answer: Snake

Q6: This fighter has access to plasma wire and boosts kicks.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-06

  • Zero Suit Samus
  • Dark Pit
  • R.O.B.
  • Cloud

Correct Answer: Zero Suit Samus

Q7: This pokemon fighter has the second-highest jump.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-07

  • Pikachu
  • Jigglypuff
  • Mewtwo
  • Greninja

Correct Answer: Greninja

Q8: This fighter has a dragon fang shot and dragon lunge.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-08

  • Robin
  • Ike
  • Pit
  • Corrin

Correct Answer: Corrin

Q9: Pokemon trainer has three pokemon fighters. Which of these is not one of them?

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-09

  • Ivysaur
  • Blastoise
  • Charizard
  • Squirtle

Correct Answer: Blastoise

Q10: Can you spot the phothis fighter who can Hookshot other characters in mid-air.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-10

  • Samus
  • Toon Link
  • Shulk
  • Mega Man

Correct Answer: Toon Link

Q11: This character has a lloid trap that is activated when an opponent walks over it.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-11

  • Isabelle
  • Steve
  • Villager
  • King K. Rool

Correct Answer: Isabelle

Q12: This is one of the original smash fighters and can often shake the match up.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-12

  • Luigi
  • Kirby
  • Yoshi
  • Donkey Kong

Correct Answer: Donkey Kong

Q13: This original character might shock you, but don’t forget about their freeze and fire!

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-13

  • Lucas
  • Browser
  • Ice Climbers
  • Ness

Correct Answer: Ness

Q14: This fighter boasts a chomp and a bike.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-14

  • Bowser Jr.
  • Bowser
  • Wario
  • Duck Hunt

Correct Answer: Wario

Also Read: Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

Q15: This character’s meteor smash is definitely something to watch out for.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-15

  • Ridley
  • Samus
  • Joker
  • R.O.B.

Correct Answer: R.O.B.

Q16: This character hovers over the ground while distancing itself with missiles.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-16

  • Sephiroth
  • Pyra
  • Dark Samus
  • Ridley

Correct Answer: Dark Samus

Q17: This character’s floating crown helps distance its opponents.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-17

  • King Dedede
  • Meta Knight
  • Peach
  • King K. Rool

Correct Answer: King K. Rool

Q18: In Melee, this character could transform into another available character.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-18

  • Zelda
  • Kirby
  • Young Link
  • Zero Suit Samus

Correct Answer: Zelda

Q19: This Fighter’s firebird launches them into the air in a fiery ball.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-19

  • Fox
  • Wolf
  • Falco
  • Meta Knight

Correct Answer: Falco

Q20: This original fighter is often overshadowed by another fighter from their game.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-20

  • Mario
  • Yoshi
  • Wario
  • Luigi

Correct Answer: Luigi

Q21: This wrestling pokemon fighter strikes fear into its opponents.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-21

  • Lucario
  • Incineroar
  • Mewtwo
  • Charizard

Correct Answer: Incineroar

Q22: This newer fighter has an mp gauge that depletes whenever they use a special move.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-22

  • Shulk
  • Cloud
  • Hero
  • Roy

Correct Answer: Hero

Q23: This heavy brawler comes from another fighting game.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-23

  • Captain Falcon
  • Kazuya
  • Bowser
  • Ganondorf

Correct Answer: Kazuya

Q24: This character’s extending punches can be tough to avoid.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-24

  • Min Min
  • Somin
  • Mii Brawler
  • Ryu

Correct Answer: Min Min

Q25: This character’s largemouth can be intimidating to some.

Ultimate-Smash-Brothers-Test-Quiz-Answers-25

  • Piranha Plant
  • Pacman
  • Charizard
  • King Dedede

Correct Answer: Piranha Plant

Ultimate Smash Brothers Test Quiz 

Quiz Knowledge tests or IQ tests have always been a significant factor in hiring and promotions. Hence, it is no surprise that companies are using these quizzes to evaluate their applicants. These IQ tests give an insight into a candidate’s ability and power. It also estimates how fast they can assimilate new concepts into their working style. Thus, it is crucial to increase the power of your mind. Therefore, by taking proper measures and proper guidance, you can improve your power and intelligence quotient (IQ) by using these quizzes. Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers and Questions is a great quiz to increase IQ.

Many websites provide you with various free quizzes of several types. Taking such free tests helps you in evaluating your skills, aptitude, and power. For instance, if you want to assess your creative faculty, you should take a creative test or an essay writing test designed for this purpose. Taking such online McDaniel tests will help you in evaluating your potential.

If you want to increase your brain power, then you need to practice a lot. There are various ways to improve your IQ tests. For example, if you practice for the test, you increase your chances of doing better than your competitors. Hence, it is essential to practice a lot. By practicing its trials, you get better results and enhance your power and intelligence quotient (IQ).

The Ultimate Smash Brothers Test quiz has become very popular. It is one of those quizzes that can help you increase your overall general knowledge. You will be asked some questions about the quiz, and you will be assessed on your understanding.

Many players score less than 100 percent. That’s why we are here to help you achieve 100% on the Ultimate Smash Brothers Test quiz. Play the quiz to have fun, and you’ll get a score of 100% with our help.

Note: Our team regularly updates Ultimate Smash Brothers Test quiz questions and answers. You will find new questions and their answers on the same quiz post. You can let us know if you have any questions not covered in this article by commenting or using our contact form. We will answer your queries as soon as possible.

Leave a Reply